Smart

Prințesa Charlotte – copleșită de emoții. Reacția pe care a avut-o la înmormântarea străbunicii ei, Regina

La înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a au participat toți membrii Familiei Regale, nu doar cei activi, precum și strănepoții Reginei. Suverana care a decedat la vârsta de 96 de ani a fost foarte apropiată de Prințesa Charlotte, fiica Prințului William cu Kate Middleton. Fetița care are șapte ani a reacționat într-un mod emoționant pentru toți cei din jur.

Prințesa Charlotte nu și-a mai stăpânit lacrimile la îmormântarea Regiei

Pentru mulți, Elisabeta a II-a a fost Regina, dar pentru ea a fost străbunica. Prințesa Charlotte nu a pierdut doar o Regină, ci și o persoană care i-a fost mereu alături, care își petrecea vacanțele cu ea și în compania căreia a învățat atât de multe lucruri.

Prințesa Charlotte – copleșită de emoții. Reacția pe care a avut-o la înmormântarea bunicii ei, Regina

La funeraliile de înmormântare ale Reginei Angliei, Prințesa Charlotte nu și-a mai putut stăpâni lacrimile și a izbucnit în plâns. Fetița a mers în urma sicriului cu trupul neînsuflețit al celei care i-a fost străbunică. Având deja 7 ani, Charlotte a înțeles tot ce se întâmplă și că este vorba despre o pierdere imensă.

Regina Elisabeta a II-a și strănepoata ei preferată, Prințesa Charlotte aveau pasiuni comune, una dintre ele fiind echitația. Străbunica avea grijă ca atunci când Charlotte își anunța vizita la Palat, să îi lase în camera ei o punguță cu dulciurile sale preferate. Cele două petreceau mult timp împreună și erau ca două prietene.

Prințul George a participat la funeraliile străbunicii lui

Familia Regală Britanică a decis ca cei mai mici membrii ai săi care să participe la funeraliile Reginei să fie Prințul George și Prințesa Charlotte. Aceștia au stat lângă mama lor pe tot parcursul ceremoniei de înmormântare a Reginei Elisabeta a II-a.

George, al doilea în linia succesorală la tron, și sora lui mai mică, Charlotte, au fost îmbrăcați în haine negre, iar Charlotte și-a asortat la ținută o pălărie smart neagră cu fundă.

Prințul Louis a fost singurul dintre frați care nu a participat la ceremonie, din cauza vârstei fragede. Potrivit unor surse, aceasta a fost o decizie colectivă de familie.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *