Smart

Prințul Charles a ieșit în public și a dat detalii despre starea de sănătate a Reginei Elisabeta. Cum se simte cu adevărat Majestatea Sa

Prințul Charles a dat detalii despre starea de sănătate a Reginei Elisabeta a II-a, în vârstă de 95 de ani. Majestatea Sa a ținut conferințe online în ultimele zile și chiar s-a întâlnit cu nepoții ei recent. Palatul Buckingham a declarat mereu că Majestatea Sa se simte bine. Aceasta a preferat odihna pentru a se reface mult mai ușor.

Regina Elisabeta a II-a este pe drumul cel bun, iar starea ei de sănătate se îmbunătățește pe zi ce trece. Aceasta a fost diagnosticată cu Covid-19, la numai câteva zile după ce Prințul Charles a ieșit pozitiv, scrie People.

Prințul Charles a oferit informații privind sănătatea monarhului, în vârstă de 95 de ani, marți, în timpul unei vizite la Southend-on-Sea, Anglia. El a participat la Ziua Orașului, spunându-le celor care îi doresc binele că mama lui se simte perfect. Janice Jacom a spus pentru Hello! Magazine că este interesată de sănătatea Reginei și a întrebat despre ea atunci când a vorbit cu moștenitorul.

„L-am întrebat pe Prinț despre mama lui. El a spus: Ea este mult mai bine acum, a fost foarte ușor. Am fost puțin îngrijorat, dar cred că este absolut minunată”, a spus Jacom, jurnalist.

Prințul Charles, în vârstă de 73 de ani, i-a spus, de asemenea, lui Raymond Gibson aceleași informații: „Am întrebat-o cum era mama lui, el a spus că a avut o formă ușoară de COVID, așa că este bine”, a spus Gibson pentru Town & Country.

Regina a fost văzută pentru prima dată de când a fost testată pozitiv pentru coronavirus, marți. Atunci au fost publicate fotografii de la două întâlniri virtuale cu ambasadorii străini, pe care le-a condus din casa ei de la Castelul Windsor.

În timpul întâlnirilor virtuale, Regina a fost văzută purtând o rochie verde strălucitor și un set de perle.

Săptămâna trecută, Regina și-a anulat angajamentele virtuale planificate din cauza simptomelor ei. Cu toate acestea, ea s-a simțit suficient de bine miercuri pentru a susține o audiență cu premierul Boris Johnson.

Duminică, Regina Elisabeta s-a reunit cu unii dintre nepoții și strănepoții săi într-o vizită specială în aer liber, pe terenul Castelului Windsor.

Regina s-a întâlnit cu Prințul William, Kate Middleton și cei trei copii ai lor – Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis la Frogmore House, a scris Daily Mail. Prințesa Beatrice și fiica ei, Sienna, în vârstă de 5 luni, au fost, de asemenea, în vizită.

Conform Daily Mail, Prințesa Eugenie și soțul său, Jack Brooksbank, nu au luat parte la reuniunea de familie. Prințesa Eugenie și familia sa locuiesc la Frogmore Cottage, însă aceștia nu ar fi fost acasă la momentul sosirii Reginei Elisabeta. De altfel, Eugenie și soțul său au luat recent cina cu Ducii de Sussex în Santa Barbara.

Regina Elisabeta a urmat sfatul Ministrului de Externe al Marii Britanii de a amâna recepția diplomatică care era programată inițial să aibă loc pe 2 martie la Castelul Windsor, pe fondul conflictului dintre Rusia și Ucraina.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *