Știri

„Privighetoarea Banatului” s-a stins din viață. O îndrăgită cântăreață de muzică populară a murit după o lungă suferință

Comunitatea pasionaților de muzică populară și de petrecere din Banat este în doliu după ce o îndrăgită artistă a plecat dintre noi.Este vorba despre Simona Maria Teodorescu, o cântăreață destul de cunoscută în Caraș-Severin și în împrejurimi.

Cine a fost îndrăgita cântăreață Simona Teodorescu

Din nefericire, Simona Maria Teodorescu a murit cu puțin timp în urmă. Aceasta a ajuns la spital recent, pentru că avea nevoie urgentă de sânge.

Când au aflat că este bolnavă, aleșii locali din Mehadia, județul Caraș-Severin, s-au mobilizat împreună cu o mulțime de persoane care o îndrăgeau, pentru a o salva pe artistă.

„Apelăm la solidaritate în sprijinul consătencei noastre, Simona Maria Teodorescu. Indragita solista de muzica populara SIMONA MARIA TEODORESCU are nevoie urgenta de sprijinul nostru. Fac un apel solidar către toți cei care o cunoașteți si cei care vreți sa o ajutați.

Are nevoie urgentă de sânge. Grupa 01. Toți cei care vreți sa o ajutați mergeți la centru de transfuzie și spuneți că vreți să donați pentru SIMONA MARIA TEODORESCU internată la ATI Spitalul Județean Reșita. Haideți cu toții sa facem un gest din suflet pentru o persoana care ne înveselește sufletul cu melodiile ei”, este unul dintre apelurile pe care consătenii artistei l-au făcut pe rețelele de socializare.

Din nefericire, suferința Simonei a fost prea puternică, iar aceasta nu a mai putut fi ajutată. Când au aflat teribila veste, apropiații și cei care o ascultau cu drag pe interpretă au fost îngenuncheați de durere.

„Soarele vieții a apus pentru o ființă atât de dragă nouă. In acest univers al tristeții ne rămân stelele amintirilor, care să ne aline durerea. Nu vom uita niciodată veselia și gingășia ființei pe care azi am pierdut-o cu toții. Drum lin printre îngeri.😭😭😭”, „Din păcate Banatul mai pierde încă un om de frunte și la o vârstă atât fragedă pentru a părăsi aceasta lume. Era un om cu un suflet minunat și cu o voce de aur. Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău Simona Maria Teodorescu și să te odihnești în pace și în liniște”, au scris cei care au cunoscut-o, pe rețelele de socializare.

 

Comments are closed.