Smart

Profeție despre Regele Charles al III-lea. Va abdica și cineva total neașteptat îi va lua locul

Fiul cel mare al Reginei Elisabeta a II-a a devenit rege la data de 8 septembrie 2022 când mama sa a decedat. Regina s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani, în timp ce se afla la reședința sa de vară, Castelul Balmoral. Prințul Charles a devenit Regele Charles al III-lea.

Profeție șocantă despre Regele Charles al III-lea

Un expert în Astrologie, Mario Reading, a scris în 2005 o carte în care a reinterpretat predicțiile originale ale lui Nostradamus făcute în urmă cu 447 de ani. Potrivit spuselor sale, divorțul răsunător dintre Charles și Prințesa Diana își va arăta abia acum efectele, iar presiunea din partea oamenilor pentru Rege, despre care se spune că a înșelat-o pe Prințesa inimilor, îl va determina pe acesta să abdice.

Mai mult decât atât, potrivit previziunilor, cel care îi va lua locul va fi o persoană care nu s-a așteptat niciodată că va ajunge rege, ceea ce pe mulți i-a făcut să se gândească că este vorba despre Prințul Harry, fiul cel mic al regretatei Prințesa Diana, cel care în urmă cu doi ani a renunțat la atribuțiile regale și s-a mutat cu soția sa, Meghan Markle, în America.

În cartea sa, Reading folosește poemele scrise în 1555 pentru a prezice cu exactitate anul morții reginei Elisabeta a II-a.

„Regina Elisabeta a II-a va muri în jurul anului 2022, la vârsta de aproximativ 96 de ani”, a spus autorul.

Regele Charles – urmărit de greșelile din tinerețe

Reading a interpretat din scrierile lui Nostradamus că până la începutul domniei regelui Charles al III-lea, o mare parte din Commonwealth se va fi desprins de organizație, care va rămâne limitată la insulele britanice.

„Prințul Charles va împlini 74 de ani în 2022, când va prelua tronul, dar resentimentele care i-au fost aduse de o anumită proporție din populația britanică, în urma divorțului său de Diana, Prințesa de Wales, încă persistă”, a spus Reading.

Profeție despre Regele Charles al III-lea. Va abdica și cineva total neașteptat îi va lua locul

Inițial autorul a spus că Charles va abdica și în locul său la tron va ajunge Prințul William, însă ulterior, într-o revizuire a cărții sale, Reading a susținut că va deveni rege cineva care nu s-a așteptat vreodată la asta, ceea ce ne face să ne gândim la Prințul Harry.

El a renunțat la atribuțiile regale în urmă cu doi ani și s-a mutat cu soția sa și copiii în America, relația dintre acesta și familia sa fiind destul de rece.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *