Smart

RCS RDS, anunţ de ultima oră! Se întâmplă până pe 25 septembrie şi toţi clienţii trebuie să ştie asta

Digi România a făcut un anunț cu o decizie neașteptată ce vizează milioane de români, cei care sunt deja clienți RCS RDS. Este vorba despre o nouă promoție speciala care este în derulare, în aceasta perioadă, și care le aduce gratuit ceva, dar numai pentru o perioada limitată de timp.

Astfel, o ofertă de upgrade a conexiunii la internet furnizată de Digi RCS-RDS este valabilă până la 25 septembrie. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook Digi RCS RDS și îl poți vedea integral mai jos.

Oferta RCS RDS poate fi activată până pe 25 septembrie

”Dacă ești deja client de internet DIGI, a venit momentul pentru upgrade. Doar în perioada 12-25 septembrie, te bucuri de un net mai rapid și 50% reducere dacă faci upgrade la abonamentul de internet pe care îl ai!

E simplu: intră pe digi.ro, alege o variantă superioară de internet, adaugă în coș și pune voucherul „𝘂𝗽𝗴𝗿𝗮𝗱𝗲𝟱𝟬” și ai jumătate de preț, timp de 4 luni. Fă-ți upgrade acum: https://www.digi.ro/servicii/internet”

Oferta este valabilă doar pentru prelungirile contractuale pe o perioadă de doi ani, în timp ce reducerea de 50% se aplică doar pentru primele patru luni din contract. Condiția principală este să faci efortul să utilizezi codul de reducere upgrade50 pentru a profita.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *