Smart

Regele Charles al III-a i-a pus gând rău Prințului Harry. Decizie istorică, Regina nu ar fi făcut niciodată asta

Regele Charles al III-lea i-a pus gând rău fiului său cel mic care a renunțat la atribuțiile regale și a stricat relația cu întreaga familie. Se pare că spre deosebire de regretata Regina Elisabeta a II-a, Charles este radical și vrea să-l exileze permanent pe fiul rătăcitor.

Decizie istorică! Ce are în plan Regele Charles al III-lea

Surse de la palat au dezvăluit pentru presa britanică faptul că regele Charles al III-lea, are în vedere exilarea permanentă a fiului său Prințul Harry care, în 2020, alături de soția sa a luat decizia de a renunța la atribuțiile regale și a plecat în America unde locuiește și în prezent.

Se pare că Regele este dispus să facă tot ce îi stă în putință pentru a proteja coroana, chiar dacă asta înseamnă să-l îndepărteze definitiv pe fiul său de familia regală britanică.

Potrivit presei britanice, Charles plănuiește să meargă pe modelul prin care a fost depășită criza declanșată de Edward al VIII-lea, regele care a abdicat în 1936 și a fost obligat să-și trăiască restul vieții în afara Regatului Unit.

A fost o operațiune magistrală în slujba căreia regina mamă, în special, a lucrat neobosit. Același lucru se întâmplă deja cu Harry și Meghan și nu va face decât să se accelereze în următorii ani sub conducerea regelui Charles. Și, bineînțeles, un al doilea fiu capricios este mult mai puțin o amenințare existențială pentru structura monarhiei decât un rege capricios, a declarat un apropiat de-al regelui pentru The Daily Beast.

Prima decizie a Regelui Charles a III-a în privința fiului său Harry

Imediat cum a preluat rolul mamei sale, Charles al III-lea a luat o decizie surprinzătoare pentru toată lumea. Regele a anunțat că intenționează să modifice legislația britanică, astfel încât consilieri de stat să poată fi doar membrii activi ai familiei regale. Rolul consilierilor de stat este de locțiitor al suveranului în cazul în care acesta nu poate participa, din motive de sănătate, la evenimente sau întâlniri oficiale.

Înainte de moartea Reginei, aceste roluri erau îndeplinite de Prințul de Wales, Ducele de Cambridge, Ducele de Sussex și Ducele de York. Charles al III-lea vrea să fie înlocuit doar de către membrii activi ai Familiei Regale, în acest caz Prințul William, fiul său cel mare, Prințul Harry fiind astfel exclus de pe listă, la fel și Prințul Andrew și Prințesa Beatrice.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *