Smart

Regele Charles, mai mofturos decât Regina. Ce nu suportă sub nicio formă

Regele Charles al III-lea care a devenit suveran al Marii Britanii și a altor 14 țări are o personalitate total diferită de cea a regretatei Regine Elisabeta a II-a. Aceasta era tolerantă și nu își pierdea niciodată cumpătul, evitând să aibă reacții nervoase, mai ales în public. Spre deosebire de ea, fiul ei cel mare care a devenit Rege după moartea ea, este impulsiv și foarte mofturos.

Noul suveran al Marii Britanii face schimbări la Palat

De câteva zile, Charles al III-lea este noul suveran al Marii Britanii. Prima schimbare pe care o va face în noua funcție are legătură cu locul în care se va muta cu soția sa, Camilla, regina consoartă. Se pare că acesta își dorește să locuiască Palatul Buckingham, fiind de părere că este nevoie de un monarh la sediul monarhiei.

În spațiu public au apărut informații cu privire la schimbările din interiorul palatului pe care noul suveran dorește să le facă mai ales în ceea ce privește personalul de la palat.

Regele Charles caută un nou bucătar privat care să îi satisfacă plăcerile culinare. Fostul bucătar regal Darren McGrady adoră ciupercile sălbatice și își îndeamnă angajații de la bucătărie să meargă să le culeagă de pe proprietate. Totodată Charles este un mare fan al mielului și al cărnii de oaie în general.

Mai mult decât atât, fiul cel mare al Reginei Elisabeta este foarte interesat de ceea ce i se servește la masă și întreabă mereu ce conține meniul, ce mirodenii au fost folosite, și așa mai departe.

Preparatul pe care Regele Charles îl detestă în bucătărie

Există un preparat pe care noul suveran al Marii Britanii îl detestă total. Este vorba despre foie-gras, un aliment care se obţine din rață sau gâscă și poate fi produs numai după ce păsările sunt hrănite forțat pentru a-și mări ficatul.

Charles ar fi interzis servirea acestui preparat la palat în sensul în care bucătarii regali au primit ordin să nu cumpere și să nu servească foie-gras.

„Prințul de Wales avea o politică conform căreia bucătarii săi n-ar trebui să cumpere foie gras. Alteța Sa Regală nu știa că şi Casa de Brânzeturi vinde foie-gras și acest lucru va fi abordat atunci când mandatul lor va fi revizuit”, a declarat Andrew Farquharson, adjunctul gospodăriei de la Clarence House.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *