Smart

Regina Elisabeta, de nerecunoscut! Cum a apărut suverana la ceremonia de numire a premierului

Regina Elisabeta trece prin cea mai grea perioadă a vieții sale, ajunsă la venerabila vârstă de 96 de ani. Suverana Marii Britanii a apărut astăzi în fața tuturor într-o formă deloc bună, din care reiese că se confruntă cu ceva probleme de sănătate. Cei care au participat la eveniment au rămas muți de uimire.

Regina Elisabeta, vizibil slăbită

Liz Truss a câștigat șefia Partidului Conservator din Marea Britanie. Ea este noul premier al Marii Britanii. Este cel de-al 15-lea șef al guvernului în timpul celor 70 de ani de domnie ai reginei Elisabeta. Astăzi  la castelul Balmoral din Scoția pentru a fi numită oficial, de către regină, în funcția pe care tocmai a obținut-o.

În imaginile publicate Casa Regală, suverana în vârstă de 96 de ani, sprijinită de un baston, îi strânge mâna noului premier britanic, în vârstă de 47 de ani. Imaginea a fost publicată în mediul online, pe contul oficial al familiei regale. Se poate observa din fotografie că mâna suveranei nu are deloc un aspect normal, ci este vizibil îmbătrânită și are un aspect extrem de ciudat.

A fost o perioadă destul de dificilă pentru regină. Conform surselor apropiate, și-a anulat sau delegat în ultima perioadă îndatoririle publice ceremoniale din cauza problemelor de sănătate. Nu au fost făcute, însă, declarații oficiale despre acest subiect și nu se știe dacă se confruntă cu probleme de sănătate grave sau este doar un episod din viața ei.

În ultima vreme, prințul Charles și-ar fi vizitat mama mai des decât de obicei, lucru ce dă de gândit. Se pare că acesta ar încerca să o supravegheze mai mult, pentru că nu s-ar simți bine și nu se descurcă deloc singură.

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *