Ai grija

Ritualul cu Rugăciunea de DUMINICĂ ce îndeplinește orice dorință. Te rog, îndură-Te de mine, Doamne

Dacă aveți ceva de realizat și vă doriți cu tot sufletul, trebuie să faceți acest ritual. În ce constă? 9 duminici la rând, veți ține post aspru, veți aprinde 9 lumânări la biserică și veți citi următoarea rugăciune de mare ajutor.

„Doamne atotputernice și mult îndurător, îndreaptă-ți privirea asupra mea, păcătosul! Te-ai născut om, din Sfânta Fecioară, în peșteră, și ai fost vândut cu treizeci de arginți de ucenicul cel viclean, ca să ne răscumperi pe noi, păcătoșii, de sub puterea d1avolului.

Pentru aceasta, Te rog, îndură-Te de mine, în această sfântă zi de duminică. Primește, Doamne, această rugăciune și umilința mea, că mă întristez pentru că Te-am întristat și mă amărăsc pentru că Te-am supărat fără de număr.

La Tine, preabunule Mântuitor, am toată nădejdea și cred că Tu, Care din iubirea către oameni ai primit să fii vândut pentru noi, te vei îndura și de mine acum, să mă mântuiești de chinurile cele de aici și să mă învrednicești Împărăției Tale.

Nu Te îndepărta de la mine, Doamne, ci ajută-mi ca în toate să fac voia Ta și să nu te mai răst1gnesc în toate zilele cu faptele mele cele păcătoase, nici să te batjocoresc cu cugetele mele cele rele, precum făceau iudeii cei necredincioși în timpul Sfintelor Tale Patimi, ci, ca femeia cea păcătoasă, să-ți spăl picioarele cu lacrimile ochilor mei, pentru ca să mă învrednicesc a auzi și eu din gura Ta cea dulce că-mi sunt iertate păcatele.
Amin.”

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *