Smart

Rugăciune mare de Sfânta Cruce. Face minuni pentru cine o rostește azi

Astăzi are loc una dintre cele mai mari sărbători din acest an. Toți creștinii ortodocși rememorează astăzi Înălțarea Sfintei Cruci, un eveniment important ce are loc an de an la 14 Septembrie. Cu această ocazie se rostesc mai multe rugăciuni cu o putere formidabilă, iar noi o vom prezenta pe cea cu cel mai mare impact.

Rugăciunea zilei

Înălțarea Sfintei Cruci este o sărbătoare importantă din calendarul creștin ortodox și se sărbătorește în fiecare an la data de 14 septembrie. Se ține post, cu dezlegare la ulei și vin și chiar post negru, ca la toate sărbătorile mari. Fiind o zi de sărbătoare, este bine să ne rugăm, să îi mulțumim lui Dumnezeu pentru ceea ce ne-a oferit și să-i cerem ajutor pentru problemele pe care le avem.

Vezi și: Ce este interzis de Sfânta Cruce. Rugăciunea Crucii care se rostește cu o lumânare aprinsă

Iată mai jos una dintre cele mai puternice rugăciuni, pe care o poți rosti ori de câte ori dai de greu, dar mai ales astăzi. Spune următoarele cuvinte oricând simți nevoia să te eliberezi de durerea pe care o simți. Se spune că cine se roagă cu credință în suflet si simte cu adevărat cuvintele pe care le rostește, va primi imediat ajutor de la Dumnezeu.

Să se scoale Dumnezeu, și să se risipească vrăjmașii Lui, și să fugă de la fața Lui cei ce-L urăsc pe Dânsul. Să piară cum piere fumul, cum se topește ceara de la fața focului, așa să piară demonii de la fața celor ce-L iubesc pe Dumnezeu și se însemnează cu semnul Crucii, zicând:

Bucură-te, preacinstită și de viață făcătoare Crucea Domnului, care gonești demonii cu puterea Celui ce S-a răstignit pe tine, a Domnului și Mântuitorului nostru Iisus Hristos, Care S-a pogorât la iad, și a călcat putereadiavolului, și te-a dăruit nouă pe tine, cinstită Crucea Sa, spre izgonirea a tot vrăjmașul.

O, preacinstită și de viață făcătoare Crucea Domnului, ajută-mi mie cu Sfânta Fecioară Născătoare de Dumnezeu și cu toți Sfinții, în veci. Amin.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *