Ai grija

Rugăciunea pe care trebuie să o rostești în fiecare zi de Crăciun

Crăciunul este una din cele mai importante sărbători pentru creștini. Crăciunul unește oamenii și îi face mai buni.

Sărbătoarea Nașterii Domnului începe cu Ajunul, pe 24 decembrie. Crăciunul durează 3 zile. În fiecare zi, oe lângă rugăciunile obișnuite, românii spun o rugăciune specială pentru binele familiei, pentru nădejde, pentru sănătate și bunăstare.

Iată care este cea mai puternică rugăciune pe care trebuie să o rostești în zilele de Crăciun:

„Tata din Ceruri, te rog sa-mi binecuvintezi familia, prietenii, rudele si pe cei pe care ii iubesc, si pe cei care citesc aceasta rugaciune chiar acum.

Arata-le Tu o noua imagine a dragostei si puterii Tale nemarginite.Duhule Sfant, te rog sa-i ajuti, chiar in acest moment. Acolo unde exista durere, te rog sa le daruiesti pacea si mila Ta.

Acolo unde exista indoiala, te rog sa le inspiri o incredere innoita prin Harul Tau. Unde exista o nevoie, te rog sa le-o implinesti. Binecuvinteaza-le Tu caminul, familia, munca, da-le Intelepciune si Lumina in viata lor.

Binecuvanteaza-i cand pleaca si cand se intorc acasa, mergi inaintea lor si deschide-le calea. Calauzeste-i si ocroteste-i clipa de clipa in toata viata lor.Iarta-le lor pacatele facute cu voie sau fara de voie, cu stiinta, din nestiinta sau pe cele pe care nu si le amintesc.

Condu-i Tu pe Calea Ta Cea Sfinta, In Numele Fiului Tau, Iisus Hristos. Doamne Tata, Fiule si Duhule Sfant, va multumesc ca veti face mai mult decat pot eu cere. Amin!”

Crestinii adevarati respecta o serie de traditii si obiceiuri de Craciun, una din cele mai importante sarbatori a omenirii.

Craciunul este marcat de diferite traditii, obiceiuri si superstitii pe care oamenii le respecta in fiecare an. Iata cateva traditii, obiceiuri si superstitii de Craciun pe care ar trebui sa le stii!

Conform unei vechi traditii, nu este bine sa te bati absolut deloc in Ajunul Craciunului, nici macar in joaca. Daca incalci aceasta regula, se spune ca vei avea ghinion tot anul.

De asemenea, se spune ca Maica Domnului a cerut ajutorul lui Mos Ajun inainte de a-l naste pe Mesia. Mos Ajun era, insa, prea sarac, asa ca a trimis-o pe Fecioara la fratele sau, Mos Craciun. Maria a nascut in staulul al carui stapan era Craciun.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *