Smart

Sânziana Buruiană alăptează de peste șase ani și jumătate, fără întrerupere. Vedeta vrea să intre în Cartea Recordurilor

Sânziana Buruiană vrea să intre în Cartea Recordurilor cu un lucru mai puțin obișnuit: alăptarea îndelungată.

Vedeta a surprins pe toată lumea cu ceva timp în urmă când declara că încă își alăptează fetița, care pe atunci avea 5 ani. Vedeta a continuat totuși să alăpteze până în momentul de față, după ce a adus-o pe lume pe a doua fiică a ei.

Astfel, aceasta alăptează de peste șase ani și jumătate, fără oprire. “Chiar aș putea să intru în Cartea Recordurilor. Nu știu care a fost cel mai mare record, însă eu am deja șase ani și jumătate de alăptat neîntrerupt, pentru că mai întâi am alăptat-o pe Iza, foarte mult timp, iar apoi s-a născut cea mică și nu am făcut deloc pauză. Le sfătuiesc pe toate femeile să facă lucrul acesta, pentru că imunitatea fetelor este foarte bună. Ele trec peste orice răceală foarte, foarte repede”, a declarat aceasta într-o emisiune TV, potrivit spynews.ro.

Sânziana Bucuriană nu se plânge că face asta, dimpotrivă. S-a obișnuit să alăpteze, spune că așa a reușit și să își bage copiii rapid la somn. „Șase ani, da, continuu, pentru că mie, sincer, îmi este ușor. Le adorm foarte repede. În momentul în care le pun la sân, imediat. Adică eu nu mă chinui legănatul, niciodată nu le-am legănat ca să adoarmă sau să găsesc o grămadă de metode”, a mai adăugat ea. De o bună perioadă, Sânziana Buruiană s-a mutat în Budapesta cu familia. A fost ofertată de o televiziune pentru o emisiune filmată în Budapesta, nu a ezitat și a acceptat, s-a și mutat acolo. „Îi mulţumesc lui Dumnezeu că El nu mă lasă niciodată pentru sufletul meu bun. Timp de un an, la «Mămici de pitici», am făcut lucruri frumoase împreună cu fetele mele şi m-am străduit să le arăt oamenilor de acasă cele mai frumoase activităţi alături de ele. Am primit imediat oferta de a prezenta emisiuni de teleshopping la Budapesta.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *