Smart

Scrisoarea lăsată în urmă de Regina Elisabeta a II-a. Nu poate fi deschisă timp de 63 de ani

Regina Elisabeta a II-a a lăsat în urma sa o scrisoare care nu poate fi deschisă vreme de 63 de ani. Suverana în vârstă de 96 de ani s-a stins din viață în data de 8 septembrie la Castelul Balmoral, reședința preferată de vară a Reginei Elisabeta a II-a. Acum s-a aflat că aceasta a lăsat în urma sa o scrisoare care nu poate fi deschisă timp de 63 de ani.

Scrisoarea lăsată în urmă de Regina Elisabeta a II-a

Există o scrisoare lăsată de Elisabeta a II-a într-un seif din Australia, care nu poate fi deschisă timp de 63 de ani. Majestatea Sa a redactat documentul în 1986, cu ocazia unei vizite de stat în Sydney. Scrisoare se află într-una dintre clădirile istorice ale orașului, Queen Victoria Building și se adresează Lordului Primar al orașului Sydney, Australia.

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, nici măcar personalul apropiat al Reginei nu știe ce a fost scris pe bilet, în afară de instrucțiunile stricte de pe față care declară când ar trebui să fie deschis.

“Salutări. Într-o zi potrivită care va fi aleasă de dumneavoastră în anul 2085 d.Hr. vă rog să deschideți acest plic și să transmiteți cetățenilor din Sydney mesajul meu pentru ei”, a scris Regina.

Ultima călătorie a Reginei Angliei

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Reginei Elisabeta a II-a a părăsit Castelul Balmoral în dimineața zilei de duminică, 11 septembrie cu destinația Scoția, Edinburgh. Suverana în vârstă de 96 de ani și-a dat obștescul sfârșit în locul unde îi plăcea să-și petreacă toate verile alături de familia sa. În această noapte sicriul va rămâne în Palatul Holyroodhouse, iar luni după-amiază va fi dus la Catedrala St. Giles, însoţit de membri ai Familiei Regale. Acolo va avea loc o slujbă şi sicriul va rămâne 24 de ore, pentru ca oamenii să-şi poată aduce omagiul.

Marți, Prinţesa Anne va însoţi sicriul mamei sale în timp ce acesta este dus la Londra. Sicriul Reginei va fi dus de la Aeroportul Edinburgh la Palatul Buckingham, urmând ca miercuri după-amiază să fie dus la Westminster Hall.

Începând de joi și până în ziua înmormântării, britanicii îşi vor putea lua rămas bun de la Regină.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *