Astrofun

Se deschide portalul 9.9! De ce 9.9.2022 e o zi puternica si luna septembrie este una speciala

Septembrie, a 9-a luna a anului, are vibratia numarului 9, a definitivarii creatiei. Din punct de vedere numerologic, 9 reprezinta intregul, finalul unui ciclu.

De asemenea, data de 9 septembrie 2022 este una foarte puternica. Deschiderea portalului energetic 9.9 pe care nu l-am experimentat de ceva vreme, presupune mai mult magnetism, mai multa intelepciune, mai multa actiune, mai multe oportunitati.

Vibratia numarului 9 presupune incheierea unui ciclu si deschiderea altuia, presupune regenerarea, reintoarcerea la origini. Pot aparea furtuni la orizont, dar cum actionezi in fata lor depinde de tine. Pot aparea suisuri, coborasuri, pot aparea intrebari la care n-ai raspunsuri. Iar tot ce trebuie sa faci este sa te dezvolti, sa devii mai puternic, sa mergi mai departe pe drumul tau.

Vibratia numarului 9 este amplificata de vibratia intregului an 2022 (6), care este despre consolidarea fundatiei. Deci, un final de ciclu este sustinut de perspectiva crearii unei noi idei, mai puternice, asupra vietii. Astfel, conform principiilor feng shui, vei crea mai mult spatiu sacru.

Combinatia vibratiilor 9 si 6 mai poate insemna o rearanjare in plan familial. Poate este nevoie sa faci o reimpartire a sarcinilor in casa, a rolurilor pe care le aveti. Sau poate te muti impreuna cu persoana iubita, sau planuiti aducerea pe lume a unui copil. Ceva vechi se incheie, ceva nou si mai puternic incepe.

Luna septembrie aduce lectii, daruri, provocari. Toate menite sa te ajute ca sa-ti gasesti sensul.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *