Astrofun

Secretele zodiilor. Ce se ascunde, de fapt, în spatele fiecărui nativ

Secretele zodiilor. Fiecare semn zodiacal ascunde un secret, ceva ce ar trebui să rămână numai pentru ei, întrucât s-ar simți dezgoliți dacă altcineva le-ar citi intențiile și ar ști care este următorul lor pas. Iată ce se spune despre fiecare zodie în parte, începând cu Berbec și până la Pești.

Care sunt cele mai mari secrete ale zodiilor

Nativii zodiei Berbec își calculează fiecare pas în raport cu ceilalți, dar mai ales cu partenerul de viață. Oricât de mult ar iubi, sunt lucruri pe care nu vor să le dezvăluie celuilalt, iar unul dintre ele este teama de a nu fi părăsit.

Taurul ține ascuns orice îi poate pune relația de dragoste în pericol, chiar dacă asta ar însemna că își minte partenerul. Atunci când țin un secret devin mai afectuoși, motiv pentru care îți poți da seama că ceva nu este în regulă.

Gemenii au o mare problemă cu trecutul lor aventuros și deși sunt bine în relația de cuplu, au o teamă grozavă că într-o zi, persoana iubită va descoperi ceva peste care nu va putea să treacă.

Racii tind mereu spre victorie și uneori sunt în stare chiar să calce pe cadavre pentru a-și îndeplini cele mai puternice vise. Este indicat să nu le stai în cale pentru că te vor sacrifica.

Leii sunt mai mândri și mai egocentriști decât lasă impresia. În absolut orice se pun pe primul loc și se gândesc mai întâi la ei și apoi la cei din jur.

Secretele Fecioarei

Fecioarele se deschid foarte greu în fața unei alte persoane, oricât de apropiată de-ar fi aceasta. Nu vor spune niciodată până la capăt ce simt cu adevărat și în sufletul lor vor fi tot felul de trăiri pe care cei din jur nici nu le vor bănui.

Balanțele nu vor dezvălui nimănui niciodată aspecte care țin de copilăria lor sau ceva ce cândva i-a rănit foarte tare. Nu le place absolut deloc să-și arate vulnerabilitățile.

Nativii zodiei Scorpion sunt foarte misterioși, se deschid greu în fața cuiva și când o fac au nevoie de tot felul de garanții. Niciodată nu le știi cu adevărat gândurile, sunt ranchiunoși, nu uită și nu iartă.

Săgetătorii sunt imprevizibili și nimeni nu poate intui care va fi următorul lor pas. Fac tot felul de lucruri spontan, fără niciun fel de pregătire, și foarte greu găsesc pe cineva care să țină pasul cu ei.

Capricornii sunt capabili să țină secrete pentru toată viața, și îți vor dezvălui la rândul lor cele mai mai intime secrete, dar numai după ce le vei câștiga încrederea 100%.

Vărsătorii se simt superiori, dar nu arată asta, deși comportamentul lor dă, pe alocuri, de bănuit. Au pretenția de a-și păstra independența și spațiul privat când sunt într-o relație și te vor avertiza de la bun început asupra acestui lucru.

Peștii au obiceiul de a-și nuanța poveștile de viață cu mici minciuni pe care le consideră absolut nevinovate. Le place să exagereze lucrurile și nu își arată vulnerabilitățile.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *