Smart

Secretul siluetei Iulianei Tudor. Alimentul pe care îl consumă în fiecare zi

Iuliana Tudor are o siluetă de invidiat, iar recent a dezvăluit ce face pentru a arăta atât de bine la 45 de ani. Prezentatoarea de televiziune este într-o formă fizică de zile mari și a reușit să se mențină astfel în toți acești ani. Deși participă rar la evenimente monede, atunci când o face, Iulian Tudor întoarce stârnește admirație.

Secretul siluetei Iulianei Tudor

Iuliana Tudor a dezvăluit ce face pentru a-și păstra talia de viespe și o siluetă demnă de admirat. Vedeta spune că nu este o persoană disciplinată, în sensul în care să fie adepta dietelor, dar are grijă să-și păstreze stilul de viață sănătos și peste toate spune că o întreține foarte mult bucuria cu care muncește.

E important să aducem culoare în vieţile noastre. Nu sunt o persoană disciplinată, în sensul să ţin diete, dar cred că mă întreţine foarte mult bucuria cu care muncesc. Dinamica din televiziune nu îmi dă voie să las garda jos!, a mărturisit Iuliana Tudor, pentru Click.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Iuliana Tudor (@iulianatudor_)

Există un aliment care nu lipsește niciodată din alimentația Iulianei Tudor. Este vorba despre pătrunjel pe care îl consumă în fiecare zi. Vedeta spune că are grijă să echilibreze situația, în sensul în care să nu-și oprime poftele. În rest, consumă multe fructe, legume și iaurturi.

Pătrunjelul nu-mi lipseşte din alimentaţie, îl consum zilnic, dar dacă mănânc o zi tort de ciocolată, atunci o săptămână am grijă să echilibrez dieta cu alimente mai sănătoase: fructe, legume, iaurturi, a mai dezvăluit Iuliana Tudor.

Cum arată soțul și copilul Iulianei Tudor

Iuliana Tudor este o femeie și o mamă împlinită. Prezentatoarea de la TVR l-a cunoscut pe soțul ei în urmă cu 26 de ani și de atunci sunt de nedespărțit. Partenerul de viață al gazdei emisiunii Vedetă Populară se numește Răzvan Văcăroiu, iar cei doi au împreună un fiu pe nume Tudor Cristian, care are 12 ani.

Secretul siluetei Iulianei Tudor. Alimentul care nu lipsește din meniul ei

Iuliana Tudor vorbește numai în termeni laudativi despre partenerul ei de viață care i-a rămas alături în ciuda faptului că nu este atât de ușor să-ți împarți viața cu o persoană publică. Totodată, vedeta care are o carieră remarcabilă în televiziune spune că îi este recunoscătoare fiului ei că a vindecat-o de nerăbdare și impulsivitate.

Vedeta a fost nominalizată la Premiul Radar de Media pentru cea mai populară vedetă de televiziune din România, precum și la Premiile Radar de Media – Premiul special pentru cel mai longeviv show de divertisment.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *