Smart

Shakira riscă să ajungă după gratii! Vedeta spune că este nevinovată: “Nu le datorez nimic!”

Shakira trăiește cea mai grea perioadă a vieții sale. Celebra cântăreață se bucură de mare succes în plan profesional, dar se pare că problemele nu îi dau deloc pace. Nu este în relații deloc bune cu legea și celebra artistă chiar riscă să ajungă la închisoare pentru neplata datoriilor la stat.

Acuzații grave pentru Shakira

Shakira este una dintre cele mai cunoscute artiste din lume. Piesele sale răsună la toate radiourile din lume și este iubită de o mulțime de oameni, dar se pare că la capitolul bani nu stă deloc bine. Are probleme cu legea, este datoare la stat și riscă să ajungă la închisoare, dar se consideră vinovată.

Vedeta susține că a stat mai mult plecată și nu a locuit în Spania, motiv pentru care nu se consideră rezidentă în acea țară, astfel încât să plătească dările necesare. Autoritățile spaniole spun că a evitat plata a 14,5 milioane de euro în taxe, în perioada 2012-2014, dar ea susține că a dus o viață nomadă și nu avea nicio obligație față de Spania.

Shakira se consideră nevinovată

Au apărut primele comentarii publice ale Shakirei cu privire la cazul în care ar putea fi trimisă la închisoare pentru o perioadă de până la 8 ani. Aceasta este de părere că statul a profitat de faptul că ea a fost căsătorită cu un bărbat din Spania și acum încearcă să scoată bani de pe urma ei, deși a stat mai mult de 245 de zile în afara țării.

“În timp ce eu și Gerard ne întâlneam, eu eram într-un turneu mondial. Am petrecut mai mult de 240 de zile în afara Spaniei, așa că nu aveam cum să mă calific ca rezidentă. Autoritățile fiscale spaniole au văzut că mă întâlneam cu un cetățean spaniol și au început să saliveze. Este clar că au vrut să meargă după acei bani indiferent de situație”, a susținut cântăreața.

Shakira a adăugat că a plătit deja ceea ce biroul fiscal spaniol a spus că datorează înainte de proces. Se consideră nevinovată și speră că se va face dreptate în cazul ei, după ce autoritățile spaniole  “au recurs la o campanie de presă obscenă” pentru a-i afecta reputația.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *