Smart

Simona Halep nu mai scapă de problemele de sănătate. Ce complicații ar avea sportiva

Simona Halep este una dintre cele mai cunoscute tenismene din lume. Dacă în plan profesional i-a mers bine până acum, se pare că problemele de sănătate sunt cele care nu îi dau deloc pace. Sportiva a mai primit un diagnostic dur.

Simona Halep, noi probleme de sănătate

Simona Halep trăiește cea mai grea perioadă a vieții sale. Celebra tenismenă a trecut printr-un divorț despre care încă se mai vorbește și nici la capitolul sănătate nu stă prea bine. Vedeta a suferit o intervenție chirugicală și acum are nevoie de o perioadă lungă de recuperare, dar se pare că aceasta nu este singura problemă cu care se confruntă.

Vezi și: Ce s-a aflat despre Simona Halep și antrenorul ei. Motivul pentru care soția lui vrea să discute cu sportiva

Aceasta ar avea ceva probleme la stomac, cu care se confruntă deja de ceva timp și cărora nu le găsește rezolvare. Mai exact, ar fi vorba despre un virus care s-ar activa periodic şi care îi dă mari bătăi de cap jucătoarei noastre. Simona urmează să facă investigaţii la Paris pentru a afla cum stau, de fapt, lucrurile. De ani buni se plânge că trebuie să fie foarte atentă la tot ce mănâncă, pentru că nu se simte deloc bine după ce consumă anumite alimente.

Toni Iuruc, un bărbat gelos

Simona Halep trece printr-o perioadă grea, având în vedere că tocmai a ieșit dintr-o relație de trei ani. Nu se știe exact care este motivul separării lor, dar tot mai multe detalii ies la iveală acum și ridica multe semne de întrebare. Au încercat să fie rezervați, dar apropiații îi dau acum de gol.

Acesta a explicat că Toni Iuruc susține că relația dintre cei doi n-avea cum să meargă în special din cauza deplasărilor sportivei și a faptului că stăteau mai mult separați. În plus, acesta ar fi un bărbat foarte gelos, care nu putea accepta că este înconjurată de mulți bărbați.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *