Astrofun

Solstițiul de vară 2022. Care sunt zodiile asupra cărora are o influență foarte mare

În astrologie, această perioadă vine cu noi începuturi, mai ales pentru a vă pune în ordine prioritățile. Dacă ești una dintre zodiile: Berbec, Rac, Balanta sau Capricorn, după solstițiul de vara ai o singură opține, și anume aceea de a acționa.

În ziua în care are loc solistițiul de vară, zodiile vor trebui să se conecteze cu puterea lor personală, iar Soarele vă va ajuta puternic în acest sens.

De asemenea, în orice semn zodiacal se află Soarele, iar acesta le influenţează experienţele zodiilor de pe Pământ, doarece la fiecare 30 de zile, când Soarele îşi schimbă semnul, se spune că şi nativii îşi schimbă temele şi direcţiile de viaţă.

Tot așa se va întâmpla şi pe 21 iunie 2022, atunci când va avea loc solstiţiul de vară.

Solstițiul de vară 2022. Care sunt zodiile asupra cărora are o influență foarte mare?

Berbec
A venit vremea să acorzi mai multă atenție lucrurilor legate de casă și familie. S-ar putea să nu sune a fi cel mai interesant lucru pe care sa te concentrezi, totuși, este locul in care vei vedea cea mai mare acțiune. Pe măsura se Soarele se va muta in cata a patra, viața ta privată va fi mult mai intensă.

Rac
În perioada solistițiului de vară începe zodia ta, așadar vei trăi toate senzațiile cu o intensitate mai mare. Pe măsura ce Sorele trece in prima ta casa, a identității, vei simți un val de energie si vitalitate, iar dorinta ta naturală de a oferi confort emoțional si siguranță va fi din ce in ce mai accentuata. De asemenea, poți începe sa observi ca ți se acorda mai multa atenție ca de obicei. Poți avea tendința sa te ferești de lumina reflectoarelor, ești recunoscut pentru abilitățile tale de a avea grija de ceilalți.

Balanță
Este momentul să ieși în evidență. Sezonul Racului diferă total de sezonul tău, dar vei profita din plin de el ca să dai lovitura din punct de vedere profesional. Pe măsura ce Soarele se muta in casa a zecea a carierei, te poți aștepta ca eforturile tale profesionale sa fie recunoscute. Acum este momentul perfect sa te lansezi într-o afacere sau sa candidezi pentru un post superior sau, de ce nu, sa ceri o mărire de salariu.

Capricorn
Ai o perioadă bună în ceea ce privește relațiile cu ceilalți. Soarele trece prin casa a șaptea. Deoarece racul este semn opus zodiei tale, aceasta energie poate fi foarte diferită și, totuși, ciudat de familiara. Acum este momentul sa te familiarizezi din nou cu nevoile tale emoționale in parteneriate.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *