Astrofun

Super seria astrologică: De ce sunt Fecioarele speciale

De ce sunt Fecioarele speciale

1. Fecioarele nu vorbesc fără să gândească. Chiar dacă de multe ori te aprobă atunci când îi spui ceva, o face pentru a-ți testa reacția ori pentru a scăpa de gura ta. E foarte greu să manipulezi mintea unei Fecioare.

2. Deși nu arată, Fecioarele sunt foarte sensibile și se consumă mult în interior. Iubesc din toată inima, iar dezamăgirile sunt, astfel, pe măsură.

3. Fecioarele sunt pricepute la a da sfaturi celorlalți, mai ales că ar putea activa oricând în domeniul psihologiei.

4. Ce e cu totul special la Fecioare e umorul specific. Fac haz de necaz și glume pe seama lor înainte să le facă alții. Sunt autoironice și folosesc acest scut pentru a nu le permite celorlalți să le jignească, o tactică numai bună de supraviețuire.

5. Sunt vehemente atunci când au dreptate, dar știu să își ceară iertare și atunci când își dau seama că au sărit calul.

 

6. Fecioarele au tot timpul un plan de rezervă, de altfel, oricât de visătoare și de spontane ar fi, nu pot trăi fără să aibă ceva pus deoparte.

Aici Fecioarele se împart în două categorii: există Fecioare strângătoare, conștiincioase, extrem de bine organizate și cele care sunt mai haotice, mai spontane, dar care reușesc să se adune indiferent de vacarm.

7. Fecioarele acordă suficientă libertate persoanei iubite. Chiar dacă sunt extrem de geloase și uneori posesive, știu cum să ascundă asta și folosesc tot felul de tertipuri prin care maschează aceste izbucniri lăuntrice.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.