Astrofun

Superstiții de respectat noaptea. Să nu faci niciodată asta!

Noaptea este un moment de care mulți se tem, având în vedere că există o mulțime de superstiții de care ar trebui să ținem cont. Iată o listă cu lucrurile pe care nu ar trebui să le faci niciodată seara, pentru a te feri de ghinion.

Cele mai bizare superstiții

Românii au multe superstiții, unele fiind foarte bizare. Multe au legătura cu noaptea, despre care s-au auzit lucruri ciudate de-a lungul timpului. Unul dintre cele mai interesante obiceiuri fac referire la noapte, când se spune că nu ai voie sa fluieri. Superstiția spune că astfel de sunete atrag spiritele rele.

Vezi și: Echinocțiul de toamnă 2022. Ce nu ai voie să faci în această zi

De asemenea, se spune că nu e bine să fluieri în casă, pentru că există pericolul să rămână pustie. Mai mult, nu este bine să stai în fața oglinzii noaptea, pentru că lângă tine mai poți vedea o persoană, mai exact decedată, așa cum spune o tradiție veche.

Nu e indicat să îți tai unghiile noaptea, pentru că îți scurtezi zilele și nici să arăți către lună cu degetul, pentru că riști să rămâi fără el.

De evitat noaptea

Dacă îți auzi numele strigat noaptea, nu întoarce capul, pentru că efectele sunt unele îngrozitoare. Se spune că cine te strigă nu ar fi o persoană, ci un spirit rău, care ia vocea unui apropiat, pentru a nu-l recunoaște.

Dacă te doare capul noaptea și îți simți fața arzând, se spune că cineva îți vrea răul si vorbește despre tine. Strămoșii noștri spuneau chiar că cineva le făcea vrăji când le ardeau obrajii.

Lucrul bun care se întâmplă noaptea este căderea unei stele. Nu uita să îți pui trei dorințe mari când vezi o stea căzătoare pe cer. Ceea ce ai cerut Universului se va îndeplini imediat.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *