Smart

Ce se întâmplă în familia Gabrielei Cristea. Ea și Tavi Clonda au anunțat după 7 ani de căsnicie. A vrut să se afle de la ei

Tavi Clonda a avut parte de o surpriză extraordinar de plăcută din partea celei care îi este soție și mamă a celor două fetițe pe care le au împreună. Artistul și-a sărbătorit ziua de naștere, iar partenera sa de viață a avut grijă ca această zi specială să fie marcată așa cum se cuvine.

Gabriela Cristea, urare emoționantă pentru soțul ei

După șapte ani de căsnicie, Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt la fel de îndrăgostiți ca la începutul relației și au reușit să transforme orice provocare au primit în viață, într-o oportunitate de a-și consolida și mai mult relația.

Gabriela a avut grijă ca de ziua soțului ei să-i facă o urare publică pe care să o vadă toată lumea și să afle câtă iubire îi poartă ea lui Tavi. Prezentatoarea de televiziune i-a mulțumit partenerului ei de viață pentru modul în care este și se comportă în rolul de soț și tată pentru cele două fetițe ale lor.

„La mulți ani, iubitul meu! Viața să-ți fie generoasă, așa cum ești tu de generos cu noi, fetele tale. Sunt fericită că ne-am ales să fim parteneri în tumultul vieții și mândră că ești tatăl fetelor noastre. Te iubesc mai mult cu fiecare clipă petrecută împreună. Laaaaa muuuulți aaani!”, a scris prezentatoarea de la Mireasa Capriciile-Iubirii pe rețelele de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gabriela Cristea (@bygabrielacristea)

Gabriela Cristea, către Tavi: M-am gândit în fel și chip la cadoul pentru ziua ta

Vedeta de televiziune a recunoscut că s-a gândit mult la un cadou pe care să i-l ofere soțului ei cu ocazia împlinirii vârstei de 43 de ani. Prezentatoarea emisiunii Mireasa-Capriciile iubirii a ajuns la concluzia că nimic nu este mai potrivit ca dar pentru partenerul ei de viață decât o declarație de dragoste spusă din toată inima.

„M-am gândit în fel și chip la cadoul potrivit pentru ziua ta, dar nimic nu mi s-a părut la fel de prețios decât aceste declarații de dragoste. La mulți ani, soțul meu iubit!”, a scris Gabriela pe pagina personală de Instagram.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de persoane publice din România. Încă de la început au fost uniți și pas cu pas au reușit să formeze o familie model, cu două fiice minunate.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *