Astrofun

Topul celor mai triste zodii. Mariana Cojocaru ne spune cine suferă fără încetare din dragoste

Mariana Cojocaru este unul dintre cei mai cunoscuți astrologi din țară. Mulți oameni țin cont de previziunile sale și ard de nerăbdare ca aceasta să vină cu ceva nou. Specialistul a vorbit acum despre cele mai triste zodii, care suferă mereu din dragoste.

Cei mai triști nativi

Racii sunt firi foarte sensibile, care parcă își pierd mințile când iubesc. Dau tot ce au pentru persoana care le fură inima și sunt dispuși să facă multe sacrificii de dragul partenerului. Totuși, lucrurile au o limită și pentru ei. Când li se umple paharul, vor alege să plece și să nu se mai uite în urmă.

Vezi și: Horoscop karmic pentru toamna 2022. 3 zodii vor suferi

Berbecii suferă mult după o despărțire și sunt extrem de încăpățânați. Nu se gândesc că doar lor își fac rău cu Ambiția prostească. Chiar dacă a greșit și relația se strică din cauza lui, acesta nu-și va cere scuze și nu își va recunoaște niciodată vina.

Citește și: Zodiile care dau de bani. Acești nativi dau lovitura în octombrie

Zodiile suferinde

Balanțele sunt și ele foarte sensibile și suferă mult după o despărțire. Atunci când lucrurile nu ies cum ar trebui, încep să sufere și nu spun nimănui ce simt. Chiar și când durerea lor este evidentă, tot nu își recunosc stările și suferă în tăcere.

Peștii iubesc nebunește, fără nicio limită sau bariere. Pentru ei, orice relație este deosebită și își pun toate speranțele în ea. Iubirea este cel mai frumos sentiment, dar și cea care le provoacă cea mai multă suferință.

Cei născuți în zodia Scorpionului sunt firi pasionale, dedicate 100% atunci când își întâlnesc sufletul pereche. Suferă mult când sunt dezamăgiți și chiar ajung la depresii crunte din acest motiv. Singurătatea este cea mai mare pedeapsă pentru acești nativi, care își găsesc greu locul în altă relație.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *