Smart

Tragedie în lumea muzicii! O fotografie postată pe internet i-a adus moartea celebrului artist

Tot mai multe tragedii au fost înregistrate la noi în țară în ultima perioadă. Aflăm acum că un artist celebru, în vârstă de doar 30 de ani, a fost ucis în mod brutal. Acesta ar fi fost ținta unui jaf, după ce a postat o imagine pe rețelele de socializare și criminalul a descoperit unde se află exact.

A murit PnB Rock

O nouă tragedie a fost înregistrată în lumea internațională a muzicii. Celebrul rapper PnB Rock a avut parte de un sfârșit tragic în timp ce se afla cu iubita la masă, la restaurantul Roscoe’s House of Chicken & Waffles din Los Angeles. Tragicul eveniment a avut loc luni, 12 septembrie.

Acesta a suferit leziuni grave, după ce a avut loc un jaf armat. Primă instanță, poliția susține că totul a pornit de la fotografia pe care a postat-o iubita acestuia pe rețelele de socializare, unde a menționat chiar și locul în care se afla alături de rapper. La rândul lui, cântărețul postase un videoclip cu el purtând un ceas scump, detaliu ce a atras și mai tare atenția agresorului.

Rapperul nu a mai putut fi salvat

Căpitanul de poliție Kelly Muniz a confirmat că ucigașul l-a amenințat pe artist cu o armă de foc, cerându-i bani și obiecte. Acesta nu s-a opus și a făcut cum i s-a zis, dar tot nu a fost iertat. PnB Rock a fost declarat mort la spital, 45 de minute mai târziu. În tot acest timp, specialiștii au încercat să îl salveze, dar nu s-a mai putut face nimic pentru el. Rănile suferite au fost mult prea grave.

„Victima a fost împușcată în timpul jafului”, a transmis Muniz.

După săvârșirea faptei, o mașină cu șofer îl aștepta pe agresor în parcare. Anchetatorii au cerut filmările de pe camerele de luat vedere din zonă, pentru a stabili cum s-a produs totul, care a fost traseul bărbatului înainte de a recurge la acest gest.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *