Astrofun

Trei astrologi o singură concluzie: Marte dă de pâmânt cu zodiile în perioada 4-10 iulie

Horoscopul săptămânal 4-10 iulie sublinează faptul că Marte a intrat în taur și va încurca mult planurile zodiilor. Mihai Voropchievici, Cristina Demetrescu și Camelia Pătrășcanu ne dau detalii.

Rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 4-10 iulie 2022

Mihai Voropchievici a prezentat runele pentru săptămâna 3-10 iulie 2022, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3. Capricornii sunt norocoșii săptămânii și au belșug pe toate planurile, iar Berbecii vor porni un adevărat uragan.Iată ce au pregătit astrele în săptămâna care urmează pentru fiecare semn zodiacal.

Horoscop rune 4 – 10 iulie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Berbec

Berbecul este pregătit să pornească uraganul. Are el chef de ceartă. Vrea să facă o dispută, dar runa îi spune să rămână calm.

Taur

Taurul are un mesaj dublu. Să se relaxeze şi să nu-şi mai făcă griji pentru starea de sănătate a unui apropiat.

Gemeni

Au o avertizare. Să facă bine şi să lase la o parte toate grijile legate de trecut. Să se pregătească de o săptămână bună.

Rac

Racul să rămână în aşteptarea unei schimbări majore acasă, în habitat. Ei nu fac lucruri rele niciodată.

Leu

Leul este gata să înceapă o viaţă nouă. Renaştere în planul disponibilităţilor fizice.

Fecioară

Are cam multă viteză. Dacă nu forţează mâna norocului, va avea parte de lucruri frumoasă, care sunt pregătite doar pentru cei care ştiu să aştepte. Să nu se grăbească.

Balanţă

Balanţele primesc un cadou minunat, de la cineva care se gândeşte la ele.

Horoscop rune 4 – 10 iulie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion

Trebuie să-şi facă bagajele. Astrele le prevede o călătorie.

Săgetător

Săgetătorul trebuie să-şi consolideze poziţia acasă şi la job. E o provocare aici.

Capricorn

Fertilitate şi belşug pentru cei tineri. Visele se împlinesc peste puţin timp.

Vărsător

Să fie pregătit pentru o suită de schimbări majore. Sunt schimbări mari.

 Peşti

Dragoste nouă, fierbinte şi pasională. O rună la fel de bună. Peştii sunt norocoşii norocoşilor.

Horoscop 4-10 iulie! Camelia Pătrășcanu

Horoscop 4-10 iulie 2022 cu celebrul specialist în Astrologie, Camelia Pătrășcanu. La ce să te aștepți de la această săptămână, în funcție de zodia în care te-ai născut, sau de ascendentul tău. Previziuni astrologice pentru fiecare semn zodiacal în parte, începând cu zodia Berbec.

Horoscopul săptămânii 4-10 iulie 2022 – Camelia Pătrășcanu

Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, horoscopul primei săptămâni pline din luna iulie 2022. Marte intră în Taur și vom avea parte de succese materiale.

Zodia Berbec – Pentru nativii zodiei Berbec, săptămâna începe sub semnul alianțelor și relațiilor. Luni, marți, miercuri pot avea loc întâlniri importante și discuții în care trebuie să fie foarte diplomați. În a doua jumătatea a săptămânii fac calcule financiare și există riscul unor pierderi. În weekend se anunță călătorii.

Zodia Taur – Taurii sunt foarte isteți, mai ales luni, în felul în care pun problema și ocrotesc planurile și scopurile personale. Miercuri, Marte intră în semnul lor zodiacal, iar asta le va da foarte multă forță și voință să facă lucrurile așa cum își doresc și să-și impună voința. Joi vineri și sâmbătă sunt ireductibili, nu cedează, nu renunță. Au tendința de a forța mâna celorlalți pentru că își cunosc drepturile și vor neapărat să câștige.

Zodia Gemeni – acești nativi stau pe margine și nu se bagă în probleme, preferă să observe ce se întâmplă. De miercuri încolo însă, sunt foarte activi. Au foarte mult farmec și contează pe farmec, mai ales când trebuie să se întâlnească să deschidă uși. Au și o atenționare cu privire la sănătate, adică un echilibru bun între muncă, odihnă, încărcarea bateriilor, energie. Atenție la relațiile de muncă vineri, sâmbătă, pentru că e posibil ca cineva să fie să nu-și facă treaba, fie să păgubească într-un fel sau altul.

Zodia Rac – apar tot felul de informații benefice, luni și marți  fac cercetări, se documentează, se inspiră sau vorbesc cu diverse persoane, află secrete sau descoperă niște dedesubturi la locul de muncă sau în legătură cu diverse persoane și înțeleg că unele poate nu au fost sincere.

Zodia Leu

Leii sunt preocupați de bani, mai ales luni, sunt isteți în a-i face, a ajunge la ei sau măcar în a nu-i pierde. Harta este foarte bună și există mari șanse să sporească financiar datorită succesului la public, mediului potrivit în care se află. Prietenii și cunoștințele sunt foarte importante acum și distracție în week-end.

Zodia Fecioară – depun multe eforturi, au sarcini care le onorează și solicită în același timp. Miercuri și joi încep să culeagă roadele, chiar financiare. Acte și tot felul de discuții unde le sunt testate cunoștințele, pentru joi și vineri, iar în week-end, odihnă acasă.

Zodia Balanță – Un început de săptămână anost pentru Balanțe, nu prea au chef de nimic. Intră într-o formă bună de miercuri, vor avea multe de spus, își vor argumenta foarte bine ideile. Pentru vineri, calcule financiare și își dau seama cum pot câștiga alături de o persoană. Călătorii, în week-end.

Zodia Scorpion – acești nativi sunt foarte preocupați de bani și de imaginea lor. Le vin idei cum să ajungă la public, să fie mai agreați. Atenție la sănătate pentru miercuri și joi, munca depinde foarte mult de alții și asta îi îmbolnăvește pe Scorpioni. Duminică se anunță bani.

Zodia Săgetător – muncă cu tot felul de responsabilități, își apără cunoștințele profesionale, știu ce spun, au experiență, au mai făcut lucrurile și au reușit, așa că se impun cumva prin forța maturității și a experienței lor. Atenționare însă joi după-amiază și vineri pentru sănătate, excese, neglijențe și ignoră sau și-au ignorat în ultima vreme nevoile corporale.

Zodia Capricorn – informațiile sunt foarte importante luni și marți, ele pot veni din surse autorizate, se duc la specialiști, întreabă oameni cu experiență.
Acte oficiale se pot rezolva și ele, luni și marți. Au autoritate, dar și multe responsabilități miercuri și joi. Relațiile sunt bune, se înțeleg, dar sunt fermi, ireductibil, nu stau la negocieri, nu fac compromisuri când e vorba mai ales de muncă.

Zodia Vărsător – Vărsătorii sunt atenți să nu greșească financiar, să nu facă investiții imprudente. Au bune planete în zona muncii, deci trebuie să se mobilizeze, dar au nevoie să cunoască acest cadru și efectele unor decizii, investiții sau acțiuni pe care le fac. Astfel că pentru joi după-amiază și vineri, trebuie să pună în practică.

Zodia Pești  – pot avea întâlniri frumoase la început de săptămână și pot, prin discreție, prin eleganță, să impresioneze auditoriul. Miercuri și joi pot primi un cadou sau pot primi un dar de la o persoană apropiată. Pentru week-end, călătorii care se pot anunța frumoase și cu multe răspunsuri și discuții profunde.

Vezi aici și HOROSCOPUL DE MÂINE și previziunile Cristinei Demetrescu.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *