Astrofun

Trei astrologi, o singură concluzie. Va fi o săptămână dificilă și plină de cumpene

Astrologii avertizează zodiile că urmează o săptămână dicifilă. Solstițiu de vară este vinovatul, iar concluzia generală este ca zodiile să stea mereu de gardă. Va fi dificil. Vezi mai jos previziunile făcute de Camelia Pătrășcanu, Mihai Voropchievici și Cristina Demetrescu.

Horoscop 20-26 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu

Horoscop 20-26 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Avem de traversat o săptămână în care se formează foarte multe conjuncții, multe aspecte astrale, deci avem de-a face cu tot felul de energii care ne ajută să ne orientăm în viață. Și le putem simți.

Horoscop 20-26 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Aceste energii, unele dintre ele, ne determină mai ales la mijlocul săptămânii să luăm decizii, chiar de destin, cu alte cuvinte, să ne modelăm traseul de viață. Pe 21 iunie, avem cea mai scurtă noapte. Astrologic, intrăm în zodia Racului și sărbătorim ziua luminii. Tradițional, ziua de 24 iunie, ziua de Sânziene, este dedicată acestei sărbători, iar noaptea de 23-24 iunie este considerată a fi noaptea inspirațiilor, în care putem vedea lucruri ce altădată ne sunt ascunse și, de asemenea, putem elimina din viața noastră umbrele.

Horoscop 20-26 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec
Este o săptămână minunată pentru Berbec, care începe chiar de la din primele zile ale săptămânii, cu inspirație și chiar cu entuziasm entuziast simțit puternic. Marți, o zi jupiteriană, au elan și vor să facă foarte multe lucruri. Nevoia de libertate este fantastică și este posibil să-și exercite chiar și față de membrii familiei, cu planuri și idei cu care vin. Miercuri și joi, zile de bani. Gândesc noi metode și noi activități prin care pot să câștige bani. Sunt foarte eficienți, foarte creativi, găsesc soluții ingenioase. În weekend, sunt pe drumuri.

Horoscop 20-26 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur
Pentru Tauri, săptămâna începe mai lent sau lejer. Au preocupări legate de rezolvarea unor probleme ce le stau pe cap de multă vreme. Iau distanță și capătă o altă perspectivă asupra lucrurilor. Dacă doresc să acționeze într-un mod entuziast, poate e bine să stea un pic și să gândească, nu să ezite, ci să cântărească un pic mai bine efectele în timp, pe termen lung ale acțiunilor lor. Sunt foarte practici pe parcursul acestei săptămâni și în weekend. De asemenea, învârt ei lucrurile și scot bani.

Horoscop 20-26 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni
Pentru Gemeni, socializarea sau relațiile sau prietenii sau suporterii ori colectivitatea care îi susține e foarte importantă și se bazează cumva pe oameni, alții decât cei din familie, cu care discută, vorbesc, cer sfaturi sau se inspiră din modelele de succes pe care le au în jurul lor. În tot cazul, se bizuie mult, mai ales la începutul săptămânii, pe acești susținători. Au multe lucruri de cântărit și de reflectat ca să nu piardă bani sau să acopere niște găuri financiare în a doua jumătate a săptămânii.

Horoscop 20-26 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac
Pentru Raci, primele zile ale săptămânii sunt grozave. Se simt în putere, știu ce au de făcut, au claritatea viitorului lor, indiferent ce zic cei din jur, și cumva, se lasă mânați de intuiție, de suflet, de conștiință, de steaua lor călăuzitoare și pot face niște lucruri grozave și pot lua decizii minunate. În a doua jumătate a săptămânii, sunt foarte practici, mai ales în privința relațiilor. Știu ce să ia bun de la fiecare. În weekend, își încarcă bateriile.

Horoscop 20-26 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu
Leii sunt foarte preocupați și ei, mai ales în prima parte a săptămânii, în ceea ce privește actele, justiția, adevărul și dreptatea. Discută mult despre planurile lor sau își pun planurile pe cale și au nevoie, în acest sens, probabil, de autorizații sau de acte, pentru că-s foarte preocupați de aspectele juridice. În a doua jumătate a săptămânii, iau decizii mai practice, după ce s-au informat și implementează aceste hotărâri și, din nou, vin cu idei năstrușnice, cu surprize, dar și cu un mare curaj de a face ce n-a făcut nimeni până acum, sunt inovatori. În weekend, cu prietenii.

Horoscop 20-26 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară
Fecioarele în prima parte a săptămânii lucrează intens pentru a mulțumi pe cineva. Livrează mult și dau mult din talentele și activitățile lor, probează lucrurile pe care le știu, capacitățile pe care le au. În a doua jumătate a săptămânii, joi și vineri, în special, viața le face surpriză frumoasă, poate și prin persoane aflate la distanță. Pot fi daruri materiale, financiare, propuneri care pot duce la bani și drumuri, de asemenea, care pot duce la bani. Nu e numai drumul actelor, chiar pot face delegații, pot avea delegații sau pot face deplasări cu scop practic.

Horoscop 20-26 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță
Pentru Balanțe, o săptămână care începe sub marcaj relațional, persoane importante cu care conlucrează, discută, pot avea noutăți și primesc un imbold de la aceste persoane sau își caută un antrenor pentru a rezolva niște probleme care acum le stau pe cap. Cu alte cuvinte, au nevoie de imbold și de un impuls care vine din partea altei persoane, dar cu care pot conlucra. În a doua jumătate a săptămânii, miercuri după-amiază, joi și vineri, foarte benefice din punct de vedere financiar, nu datorită eforturilor lor, ci datorită partenerul de viață sau altei persoane pe care o stimulează și o ajută. Balanțele se sprijină mult pe ajutorul și colaborarea pe care le primesc în această săptămână.

Horoscop 20-26 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion
Scorpionii muncesc mult în primele trei zile ale săptămânii și au viteză, trebuie să recupereze fie un timp pierdut, fie să nu lase timpul să treacă de când le-au venit ideile și până când le pun în aplicare. Au o echipă care pare sudată după cum arată harta lor, așa încât toată lumea lucrează în tandem, sunt foarte bine coordonați cu ceilalți. În a doua jumătate a săptămânii, întâlniri interesante cu propuneri interesante, dar nu se știu sorții, pentru că se pot gândi și ei, și ceilalți, se pot răzgândi de asemenea părțile. Însă ceea ce stabilesc le modelează destinul partenerial, deci urmează un anumit fir, în funcție de decizia pe care o iau acum și un fir cu desfășurare pe termen lung.

Horoscop 20-26 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător
Săgetătorii sunt imaginativi și creativi, au parte de experiențe plăcute, se joacă, parcă sunt într-o recreație în primele trei zile ale acestei săptămâni și asta le prinde bine dacă au ceva de făcut bazat pe imaginație, creativitate. Lucrează bine cu persoanele tinere sau copiii sau ei redevin puțini copii și se răsfață. Muncesc însă în a doua jumătate a săptămânii, vin cu forțe proaspete, tocmai pentru că s-au relaxat și de aceea pot vedea soluții pe care alții nu le văd sau pot avea îndrăzneala să aplice niște metode de care alții se codesc, pentru că nu sunt experimentate. Foarte inovativ și foarte creativ la locul de muncă, dar și în privința sănătății, abordează lucrurile într-un mod mai ingenios.

Horoscop 20-26 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn
Capricornii sunt preocupați de siguranța lor la muncă sau acasă și pot fi ușor încăpățânați, în numele unor principii pe care le apără și nu fac ușor schimbări. Aduc argumente, de ce e mai bine așa, trebuie păstrată linia, conservate anumite valori sau anumite obișnuințe și pot exista discuții și confruntări cu partenerul de viață, care poate e mai puțin conservator decât ei. În a doua jumătate a săptămânii, se relaxează sau văd partea practică a unor schimbări, le îmbrățișează, vin și cu soluțiile lor și lucrurile se pot aranja.

Horoscop 20-26 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător
Vărsătorii sunt pe drumuri sau ideile lor circulă foarte mult, discută mult și captează, receptează idei, soluții și sugestii. Unii pot face chiar mici investigații și cercetări pentru că vor niște răspunsuri. Pot lucra și cu actele, fie că sunt cărți, manuale sau contracte, e bine să se informeze și să le citească. Au nerv, au dinamică și corpul lor funcționează foarte bine. E un bun moment pentru a începe o altă dietă sau exerciții fizice. În a doua jumătate a săptămânii, preocupați de casă sau se concentrează acolo, la birou, la locul în care lucrează.

Horoscop 20-26 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești
Peștii preocupați de bani în primele trei zile ale săptămânii și au aspecte fericite. Dar banii vin dacă ei se agită pentru ei, dacă își cer un onorariu pe care îl acoperă cu capacitățile lor. Deci, dacă dau din aripi și se zbat și nu este ușor să facă dovada abilităților lor sau să-și găsească un loc mai luminos în care să lucreze. A doua jumătate a săptămânii vine cu idei – cum să pună, cum să se vândă sau cum să pună în cuvinte, în formule sau în proiecte, ideile și capacitățile lor și lucrurile cumva se descurcă, se deschid.

E o săptămână minunată pentru toată lumea, cu multe aspecte astrale, deci vin și vești, avem și noi stări, emoții și gânduri, idei, așa că trebuie să lucrăm cu toate lucrurile acestea și se pare că avem toate șansele să navigăm în destinul nostru și să modelăm destinul nostru.

Horoscop Cristina Demetrescu până 30 iunie 2022. Luna Plină aduce prosperitate financiară și schimbări radicale pentru unele zodii

Suntem sub influența aceste Luni Pline, care se formează mâine. Luna plină întotdeauna aduce abundență și va fi o Lună Plină în zodia Săgetătorului, o zodie de foc, care ne ajută cumva să stabilim adevărul.

Este foarte interesantă perioada asta pentru că vom vedea lucrurile mult mai clar, a explicat astrologul Cristina Demetrescu într-o emisiune TV.

Iată principalele previziuni astrale:

Berbec

Unii Berbeci s-ar putea să vorbească prea mult, să deranjeze prea mult. Apare nevoie de concentrare pe anumite scopuri foarte clare și atunci când Berbecii vor să inițieze anumite proiecte este bine să facă cercetare minuțioasă, să se documenteze, pentru că nu cunosc foarte bine tot ce vor ei să facă.

Taur

Încă nu a trecut pericolul unor intervenții chirurgicale, dar în scop terapeutic. Mai prost stau cei care conduc cu viteză – acolo apare un risc de accidentare. Totuși, Taurii au protecție și, în același timp, au o perioadă profitabilă, dar vor fi nevoiți să și muncească la acest aspect.

Gemeni

Sunt foarte activi, se simt foarte bine, sunt foarte șarmanți. Cei care au probleme cu silueta pot încerca să arate mai bine, să slăbească, să facă sport. Se simt cumva în mijlocul atenției, sunt subiectul unor atracții și este foarte important ca această perioadă să nu treacă superficial.


Rac

Vor avea mai multă energie după 22 iunie, când intră Soare în Rac. Atenția și la apropierea Soarelui de Luna Neagră, pentru că apar niște turnuri de situație în viața Racilor, anumite lucruri se pot schimba. Au multe gânduri secrete și simt nevoia să le împărtășească cuiva, dar subiectele nu se preteaza pentru orice gen de discuție, motiv pentru care s-ar putea să fie un prilej bun să-și deschidă un jurnal.

Leu
Leii sunt atât de expansivi, încât unele lucruri sunt puțin nerealiste. Unii vor călători și această expansiune se manifestă prin stabilirea unei destinații îndepărtate, au invitații chiar și de la prieteni să-i viziteze. Tot discuțiile cu prietenii s-ar putea să îi canalizeze și să îi aducă cu picioarele pe pământ.

Fecioara
Are o perioadă foarte bună administrativă, aleargă, pune dosare, face documente. Este o perioadă grea pentru a-și recupera niște bani. Pot vinde o proprietate care se vinde foarte greu, să recupereze o moștenire de familie.

Balanța
Luna Plină se așează în cazul lor pe casa comunicării. Fie că Balanța este cea care rostește un adevăr care o eliberează, fie află un adevăr care este foarte important pentru ea. Mare atenție la veștile care circulă în această perioadă.

Scorpion

Pentru Scorpioni, o perioadă foarte profitabilă. Ce-i drept, se și agită foarte mult. Unii stau cu gândul la o vacanță care poate să vină și asta îi relaxează. Sunt însă și un pic mai obosiți – energia lor vine după 22 iunie. Scorpionul poate să descopere o sumă de bani care i s-a ascuns până acum.

Săgetător

Luna Plină este o infuzie foarte foarte puternică pentru Săgetători. Atenție, însă, și ce fac Săgetătorii cu această energie, pentru că data de 22 iunie nu trebuie să îi prindă neapărat cu o epuizare. Ar fi bine să aibă și un plan al distracțiilor ca să aibă parte și de împliniri, nu doar de un consum de energie.

Capricorn

Pentru Capricorni se întâmplă lucruri ciudate în plan sentimental, care schimbă ordinea lucrurilor – aproape că trecutul joacă pe scena prezentului. Este foarte important să aibă grijă de sănătatea lor. Unii își fac planuri de concedii, dar s-ar putea să plece cu laptopul în vacanță ca să-și termine munca.

Vărsător

Este o barieră foarte fină la Vărsători între prietenie și iubire. Simt nevoia să vorbească, să se confeseze, să asculte, să dea sfaturi și atunci se poate trece foarte repede de la o prietenie la o aprofundare a sentimentelor

Pești

În ceea ce îi privește pe Pești, Luna Plină se așează de-a curmezișul lui Neptun – vor fi ajutați să vadă mult mai clar adevărul, s-ar putea să se lase cu o mutare pentru ei. Tensiuni în zona conjugală.

Horoscop rune 20-26 iunie 2022, cu Mihai Voropchievici. Vunjo pentru Săgetători, Peştii au protecţie divină

Horoscop rune 20-26 iunie 2022, cu Mihai Voropchievici. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit darul runelor pentru cele 12 semne zodiacale.

Mihai Voropchievici a prezentat sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3, darurile runelor pentru zodii.

Horoscop rune 20-26 iunie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Berbec
Pentru Berbeci, și săptămâna următoare să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte, foarte importante și să fie pregătiți pentru această schimbare. Foarte important: se rezolvă multe lucruri pe care le așteaptă. Sunt Berbeci care așteaptă o rezoluție, un răspuns.

Horoscop rune 20-26 iunie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Taur
Taurii intră, cum au intrat și alte zodii, într-o nebuloasă, nu comunică cu toată lumea, sunt ei cu ei și cu Dumnezeu. Au nevoie de o săptămână în care să se retragă, chiar o pauză, poate la trebuie o pauză sufletească, de regenerare.

Horoscop rune 20-26 iunie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni
Gemenii pot găsi rezolvarea tuturor probleme pe care nu le-au discutat săptămâna precedentă şi sunt ceva probleme. Puneți și faceți un consiliu de familie și rezolvați toate problemele care vă frământa, că altfel nu se mai poate. Nu găsiți rezolvări de unul singur, numai împreună cu ceilalți.

Horoscop rune 20-26 iunie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Rac
Racul încă e pus pe bătălii. Vrea să se mai certe cu cineva, să mai obțină ceva, dar runa îi spune nu te mai neliniști, stai liniștit, nu fi îngrijorat că vei câștiga în mod sigur, nu e nevoie de bătălie.

Horoscop rune 20-26 iunie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Leu
Leul e pregătit să înceapă o viață nouă. Este o revigoare are în toate planurile, așa că țineți-vă bine și țineți portofelul ca lumea, că e revigorare și în disponibilitățile financiare, nu numai fizice.

Horoscop rune 20-26 iunie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară
La Fecioară, fertilitate și belşug. Peste puțin timp, toate visurile voastre se vor împlini. Doamne ajută!

Horoscop rune 20-26 iunie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Balanţă
Balanţele au o rună bună. Sunteți sfătuiți să lăsați în urmă toate grijile, toate problemele și toate necazurile. Pregătiți-vă pentru o săptămână mult mai bună.

Horoscop rune 20-26 iunie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion
Pentru Scorpion, e o certitudine că cineva care se gândește intens la ei le va trimite un cadou minunat. Deci e o certitudine, nu o probabilitate.

Horoscop rune 20-26 iunie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător
În schimb, la Săgetător vine Vunjo care nu a mai venit cam demult, deci totul va fi bine.

Horoscop rune 20-26 iunie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Capricorni
Capricornii caută două opțiuni care să le satisfacă dorințele. Sunt pe punctul să mute din casă sau de la serviciu. E foarte posibil ca mutându-se din casă sau serviciu să-și găsească pe perioada de vară un loc de muncă. Vor acționa foarte favorabil, dacă nu se mută din serviciu măcar din casă se mută și tot câștigă ceva.

Horoscop rune 20-26 iunie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător
Vărsători, sunteți pregătiți vă faceți bagajele? Astrele vă anunţă o călătorie. Aceşti nativi de vreo două săptămâni tot pe drumuri sunt, tot fac călătorii. Poate sunt în interes de serviciu sau poate interes personal.

Horoscop rune 20-26 iunie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Peşti
Peştii vor avea protecție divină, astfel că vor fi protejaţi de două ori. Deci, săptămâna următoare vor avea o protecție din toate punctele de vedere și împotriva tuturor forțelor malefice care-i înconjoară.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *