Astrofun

Uranus retrograd 2022: 24 august 2022 – 22 ianuarie 2023. 3 zodii pentru care se schimbă tot DE AZI

Uranus va fi retrograd din 24 august 2022 până în 22 ianuarie 2023 în zodia Taur.

În acest sezon, din punct de vedere astrologic, cu toții vom învăța lecții despre proprietatea personală, dragoste și chiar despre mâncare.

Uranus retrograd este atunci când planeta pare să se deplaseze înapoi în raport cu Pământul. Cunoscut ca “Marele Trezitor”, Uranus retrograd are rolul de a vă deschide ochii asupra lucrurilor din viața voastră care trebuie să se schimbe.

Uranus își petrece aproximativ patruzeci la sută din timp în retrogradare, de obicei aproximativ cinci luni pe an.

Iată care sunt efectele lui Uranus retrograd 2022 asupra fiecărui semn zodiacal

Berbec

Berbecul pentru tine, abilitățile tale de comunicare sunt în malaxor chiar acum. Modul în care vorbești, te exprimi și relaționezi cu ceilalți va fi cu totul schimbat în această perioadă, așa că ține cont de asta.

Încercați să fiți conștienți de modul în care ieșiți în fața altor persoane în această perioadă și asigurați-vă că vă exprimați foarte clar gândurile și opiniile. Acest lucru ar putea schimba poziția pe care o aveți la locul de muncă sau în relațiile dumneavoastră.

Nu lăsați ca acest lucru să vă frângă încrederea. Vă descurcați. Asigurați-vă că vă păstrați o imagine clară a cine sunteți și a lucrurilor pe care le doriți în această perioadă, dar, de asemenea, nu vă fie teamă să vă lăsați dus de val.

Taur

Taur, treci printr-o schimbare atât de importantă în această perioadă. Vei avea nevoia instinctivă de a da, de a-ți ajuta comunitatea și de a te oferi voluntar pentru a ajuta la a face lumea un pic mai bună. Apleacă-te spre asta, soră.

Cât de minunat este atunci când ceva ne inspiră să luăm o poziție practică pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie.

Ar trebui să fim cu toții un pic mai mult ca Taurul atunci când Uranus este în Retrograd. Asigură-te doar că te urmărești și tu în această perioadă.

Nu vă pierdeți pe voi înșivă în toată dăruirea voastră. Nu spun să dăruiești mai puțin, spun doar că, în timp ce te gândești la toți ceilalți, asigură-te că îți iei lucrurile de care ai nevoie.

Gemeni

Cercul tău social ar putea experimenta o mulțime de schimbări în această perioadă.

Îmi pare rău, pentru că știu că nimic nu ne face să ne simțim mai stânjeniți decât o schimbare în prieteniile noastre, dar vei fi bine.

Poate îți vei da seama că prietenii tăi sunt enervanți, sau egoiști, sau poate îți vei da seama că ei nu au știut niciodată cu adevărat cine ești în fond.

Orice ar fi, poți să treci peste. Nu te apleca asupra conflictelor în această perioadă.

Amintește-ți că în această perioadă de Uranus Retrograd, toată lumea se schimbă și toată lumea este la limită.

Lasă-ți prietenii în pace și nu le lua la inimă.

Rac

Este vorba de muncă pentru tine, Rac. Este posibil să începi să te simți inconfortabil la locul de muncă sau chiar în cariera ta ca întreg.

Acest lucru este suficient pentru a aduce anxietate oricui. Dar luați o pauză de respiro. Fă un pas înapoi și evaluează aceste sentimente.

Folosiți-le pentru a face o schimbare. Este timpul ca tu să fii acolo unde vrei să fii în viața și în cariera ta.

Leu

Leu, pentru tine, totul va fi despre spiritul și sufletul tău.

Uranus în retrograd este o perioadă de renaștere spirituală pentru tine, așa că vei evalua și reevalua tot ceea ce crezi sau ai putea crede.

Vei începe să te simți încrezător în cunoașterea sinelui tău cel mai profund și mai sigur de scopul tău superior.

Aceasta va fi o perioadă de mare trezire pentru voi, Leii, și ar trebui să fie destul de magică. Doar relaxați-vă și aplecați-vă în ea.

Fecioară

Micile mele dulci fanatici ai controlului. Aceasta va fi o situație dificilă pentru voi. Știu că urâți surprizele și că vreți să puteți controla tot ce se întâmplă, sau cel puțin să le dați un sens.

Dar, din păcate, asta este opusul a ceea ce se va întâmpla în timpul retrogradării lui Uranus.

Uranus va ridica toate zarurile pe care le-ai așezat frumos, le va pune în cupă și le va agita. Nu veți ști ce se va întâmpla în continuare.

Dar asta este bine pentru tine. Uranus știe de ce ai nevoie. Aveți nevoie să vă asumați riscuri. Nu vei face asta fără un mic îndemn.

Deși, când vine vorba de Uranus, lucrurile pot părea mai puțin ca un mic îndemn și mai mult ca un impuls foarte puternic, vei fi mai bun și mai creativ pentru asta.

Balanță

Balanță, când vine vorba de retrogradarea lui Uranus, te va dezechilibra un pic. Relațiile tale se vor schimba.

S-ar putea să trebuiască să te confrunți cu unele persoane cu care nu vrei să te confrunți.

Viața ta se va simți dezechilibrată, ceea ce știu că urăști. Dar vei fi mai puternic pentru asta. S-ar putea să fiți forțat în situații în care va trebui să vă exprimați.

În care va trebui să fii ușor conflictual.

Te vei trezi cu puterea care îți lipsea pentru a înfrunta acele temeri cu capul înainte. Vă veți simți mai puternici.

Dar relațiile tale personale ar putea avea de suferit din această cauză. S-ar putea să aveți certurile pe care ați încercat să nu le aveți.

Acest lucru poate părea un lucru rău în timp ce se întâmplă, deoarece vă poate forța să petreceți un timp nedorit de singurătate.

Dar aveți nevoie de el. Uranus te va face să ai timpul de care ai nevoie pentru a sta liniștit și a evalua cine ești.

Scorpion

Nu te simți lăsat pe dinafară, Scorpion. Uranus retrograd nu te va încurca prea mult.

Multe dintre aceste semne simt cu adevărat schimbarea, dar pentru tine, va fi doar un tremur în ziua ta.

Acum, trepidațiile nu sunt de subestimat. S-ar putea să vă simțiți dezechilibrați sau să aveți ceva mai multă anxietate. Oamenii din jurul tău pot fi afectați, ceea ce sfârșește prin a te afecta în felul său.

Țineți capul sus, prieteni. Oricare ar fi schimbările care vă apar în cale, dacă puteți să le luați în piept și să continuați să mergeți înainte, veți fi bine.

Săgetător

Este vorba de acele corzi ale inimii, mamă. Ele te vor trage în toate direcțiile ca pe o marionetă. Știi că vrei să joci puțin pe teren.

Știm cu toții că ești un pic cam jucăușă, dar dacă cineva îți dă de gândit, te face să reevaluezi, ascultă.

Este înfricoșător să ieși din zona ta de confort și să faci lucruri care sunt în afara controlului tău, dar exact pentru asta este Uranus retrograd.

Este pentru ca tu să te întinzi în medii noi, s-ar putea ca într-o zi să se simtă atât de confortabil încât va părea o prostie că nu era ceea ce făceai întotdeauna.

Capricorn

Uranus nu va face treaba pentru tine Capricorn. Dar asta este exact ceea ce îți dorești. Sunteți cu toții hands-on, așa că folosiți acest impuls pentru a mișca părți din viața voastră.

Săriți pe acea afacere la care vă gândeați, cumpărați o mașină nouă dacă aveți nevoie de una, faceți ceva pentru a vă îmbunătăți viața. Este un moment perfect.

A face schimbări mari ar trebui să curgă ușor pentru tine acum. Trage-ți în sus acele cizme și treci la treabă, fată. Este timpul pentru tine să începi următorul capitol, iar acesta este un moment ușor pentru tine să întorci pagina.

Vărsător

Uranus este în mișcare și îți deschide calea pentru a deschide partea creativă a creierului tău.

Luați cele mai banale părți ale muncii dvs. și adăugați-le un pic de strălucire. Adoptați un hobby artistic; învățați să pictați sau apucați-vă de dansul din buric.

Acesta este cel mai bun moment pentru tine să găsești locul dintre inimă și cap și să faci câteva schimbări creative.

Aplică-ți noua ta energie creativă la locul de muncă și vei găsi cu siguranță succesul.

Pești

Pe măsură ce Uranus îl susține, s-ar putea să vă atingeți bara de protecție, micuțule Pești. S-ar putea să fii puțin rănit în această perioadă.

Ți-ai putea pierde cu ușurință simțul identității și ai putea începe să reevaluezi cine ești.

Acest lucru poate fi un lucru bun sau rău, în funcție de cine ești. Este întotdeauna bine să privim în interior și să vedem unde putem face schimbări, dar nu te lăsa înghițit de nesiguranță și îndoială.

Tu știi cine ești. Stai drept pe propriile picioare. Nu-l lăsa pe Uranus să te pună la colț. Încearcă să faci tot posibilul să te menții centrat.

Și acest lucru va trece, prietene, iar când se va întâmpla, vei merge pe soare din nou.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *