Astrofun

Venus intră în Scorpion și face ravagii. Viața acestor zodii va fi complet zbuciumată

Planeta Venus va intra în zodia Scorpion pe 23 octombrie 2022. Fenomenul astrologic aduce o mulțime de schimbări pe toate planurile și pe unele zodii le influentează în mod radical. Anumite tensiuni ies la suprafață și viața unora va fi dată complet peste cap.

Zodia Berbec

Berbecilor le merge foarte bine în plan financiar și devin foarte dedicați. Venus îi face foarte creativi și îi determină să își urmeze toate planurile pe care le au.

Vezi și: Zodiile care se îmbogățesc în 2023. Dau lovitura încă din ianuarie

Zodia Taur

Taurii pot avea parte de mici câștiguri financiare, mai ales în zilele de 23, 24 și 25 octombrie. Nu au stat prea bine la capitolul finanțe până acum, dar a venit momentul să nu își mai facă nicio grijă.

Zodia Gemeni

Gemenii vor avea parte de dezamăgiri mari în următoarea perioadă. Vor descoperi că unii oameni nu au tocmai cele mai bune intenții și așteptările lor vor fi pe deplin înșelate. Nu vă mai încredeți în oricine!

Zodia Rac

Racilor li se reproșează că sunt prea sufocanți și stresanți. Partenerii de viață încep să se îndepărteze dacă nu începeți să luați măsuri, pentru că nu mai pot suporta un asemenea comportament.

Zodia Leu

Leii excelează în tot ce încearcă să facă și îi atrag și pe ceilalți pe urmele lor. Sunt o sursă de inspirație pentru toți și deja încep să se bucure de faimă.

Zodia Fecioară

Fecioarele dovedesc niște abilități pe care nici ele nu știau că le au. Descoperă despre ele lucruri care, pur ei simplu, le uimesc și le redau încrederea în ele.

Zodia Balanță

Balanțele vor avea ceva discuții în familie. Cei dragi nu prea mai sunt dispuși să le suporte toanele și din acest motiv încep să își schimbe atitudinea.

Zodia Scorpion

Scorpionii au probleme tot în plan familiar. Neînțelegerile cu cei dragi sunt tot mai mari și de aici încep să se strice serios unele relații.

Zodia Săgetător

Săgetătorii redescoperă o serie de valori pe care le credeau dispărute. Acești nativi erai dezamăgiți de ei până să realizeze ce pot cu adevărat.

Zodia Capricorn

Capricornii au parte de momente dificile din cauza prietenilor. Aceștia nu îi mai susțin deloc, nu le mai pasă de scopurile lor și de aici pornesc certurile.

Zodia Vărsător

Vărsătorii au parte de provocări noi la locul de muncă. Superiorii lor au multe așteptări de la ei și nu mai sunt de acord cu nicio greșeală. Vor încerca să atingă perfecțiunea și vor eșua.

Zodia Pești

Peștii vor fi dezamăgiți de oamenii importanți din viața lor. Au avut încredere oarbă în unii oameni, iar aceștia le-au trădat Așteptările.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *