Smart

VIDEO | Imagini cutremurătoare într-un spital din Ucraina, unde o mireasă rămasă fără picioare dansează alături de proaspătul soț

Viața Oksanei și a lui Viktor, care au doi copii, au luat o întorsătură neașteptată când tânăra a călcat pe o mină rusească. Cei doi se aflau împreună, însă bărbatul a scăpat miraculos.

În ciuda faptului că Oksana și-a pierdut picioarele și patru degete de la mâna stângă, ea nu s-a lăsat doborâtă de problemele sale și a decis să-și unească destinul de cel al bărbatului iubit.

Oksana, în vârstă de 23 de ani, mergea alături de soțul ei Viktor în orașul lor natal, Lysychansk, din regiunea Luhansk ocupată de ruși, pe 27 martie, când a călcat pe o mină.

Cuplul se întorcea acasă „pe un drum familiar”, când Oksana a făcut un pas și la doar o fracțiune de secundă a fost surprinsă de o explozie îngrozitoare. Viktor nu a fost rănit, dar tânăra și-a pierdut ambele picioare și patru degete de la mâna stângă.

În mod miraculos, tânăra asistentă a supraviețuit, iar după patru operații a fost evacuată spre orașul Dnipro și ulteior a ajuns în Lviev, unde a primit și proteze. La sosirea în Lviv, perechea, care are doi copii, a decis să se căsătorească.

Înregistrările de la nunta făcută în spital au fost realizate de o asistentă. Imaginile îl arată pe Viktor ținând-o în brațe pe Oksana, care-l îmbrățișează strâns, în timp ce dansează în salonul unității spitalicești.

Asociația care i-a ajutat a declarat că „Viața nu ar trebui amânată, au decis Oksana și Victor, care în șase ani împreună nu și-au găsit niciodată timp pentru căsătorie”.

Voluntarii au fost cei care au pus la punct toate detaliile căsătoriei speciale. Acum, după ce și-au oficializat relația, cei doi se pregătesc să călătorească în Germania pentru un tratament suplimentar.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *