Ai grija

Vremea o ia razna! Se întorc temperaturile extrem de ridicate

Vremea continuă să fie extrem de schimbătoare. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a făcut un anunț de ultim moment despre cum va fi vremea zilele următoare. Se pare că temperaturile cresc din nou si depășesc limitele normale pentru această perioadă.

Se încălzește în toată țara

Vremea este destul de rece astăzi, după o noapte în care termometrele au indicat doar careva grade. De duminică, 25 septembrie, însă, vremea se încălzește radical și atmosfera va fi una ca de finalul verii, deși ne apropiem de jumătatea toamnei și ar trebui să fie cu totul altfel situația.

Vezi și: Elena Mateescu, directorul ANM, a facut anuntul. Vremea intoarce foaia

Temperaturile vor fi în creștere și vor ajunge chiar la temperaturi de vară, iar în unele zone vor fi identificate temperaturi chiar și de 29 de grade Celsius, exagerat de mari. Cel mai cald va fi în Oltenia, unde va fi foarte plăcut de stat afară, chiar și pe timpul nopții. Totuși, nu scăpăm nici de ploi și vijelii, care se vor înregistra spre seara de vineri în majoritatea regiunilor din țară.

Ziua aceasta a început extremă de rece, mai ales în Curtea de Argeș și Câmpulung Mușcel, unde termometrele înregistrează temperaturi minime de 2 grade Celsius, cele mai scăzute din țară. Cel mai cald este, însă, în București, unde în această dimineață au fost 11 grade Celsius la primele ore ale zilei.

În Transilvania, zona de sud a țării, Moldova, Oltenia și Muntenia se anunță ploaie pe parcursul serii, cu intensificări ale vântului. temperaturile nu vor sări de 18 grade Celsius, dar cert este că vremea se va încălzi în aceste zone în Weekend.

În București vor fi temperaturi maxime de 18-19 grade Celsius, în timp ce la munte sunt așteptate din nou ninsori. a mai mult de 1600 de metri altitudine se anunță intensificări ale vântului, lapoviță și ninsoare.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *