Fii frumoasa

“Wow! Viitoarea regină e uimitoare!”. Kate Middleton, imagini de poveste la aniversarea a 40 de ani

Kate Middleton împlinește 40 de ani, prilej cu care Casa Regală Britanică a dat publicității trei fotografii spectaculoase.

Cele trei portrete ale ducesei de Cambridge au fost realizate de fotograful Paolo Roversi.

Pentru ședința foto aniversară, soția prințului William a ales rochii semnate de casa de modă Alexander McQueen, una dintre preferatele ei.

Portretele au fost realizate în noiembrie, la Kew Gardens, iar fotograful a declarat că a fost “mișcat de primirea călduroasă”.

Potrivit The Sun, Paolo Roversi a mai spus că a fost fermecat de ochii strălucitori ai ducesei, care reflectau frumusețea sufletului ei.

Două dintre imagini sunt alb-negru. Mai multe fotografii vechi ale reginei Elisabeta și Victoria au fost sursă de inspirație pentru Roversi. Poza care o arată din profil este similară cu unul dintre portretele reginei din anii 1950, realizat de Cecil Beaton.

Singura fotografie color a fost aleasă pentru a arăta „tinerețea și încrederea lui Kate”. Cele trei portrete vor fi în colecția permanentă de la National Portrait Gallery, de anul viitor.

Imaginea a fost postată și pe contul oficial de Instagram al ducilor de Cambridge, unde a adunat peste 1,5 milioane de like-uri și mii de comentarii.

“Wow, wow.. Viitoarea regină e uimitoare!”, “Un singur cuvânt: REGINA!”, “Regina! Superbă! Exact la asta visam!”, “Asta m-a făcut să plâng. Ducesa este uluitoare”, “Definiția eleganței”, “E angelică!”, sunt câteva dintre mesajele postate de fanii lui Kate.

Kate Middleton nu a uitat nici de această dată de prințesa Diana și i-a adus un omagiu. Soția prințului lui William a purtat cercei cu perlă, din colecția celei supranumite “Prințesa inimilor”.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *