Astrofun

Zodia blocată de Mercur Retrograd. Cristina Demetrescu ne spune care nativi vor suferi din plin

Vești rele pentru o zodie, care va primi o lovitură grea de la Univers. Mercur Retrograd blochează această zodie și îi dă lumea peste cap la finalul lunii septembrie. Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul pentru ultima parte a lunii septembrie și spune care sunt ghinioniștii zodiacului.

Zodia lovită de Mercur Retrograd

Mercur retrograd a început pe 9 septembrie în zodia Balanță și aduce momente neplăcute, care pot provoca întârzieri și ne pot cere să facem schimbări în viața noastră. Celebrul astrolog Cristina Demetrescu vorbește despre următoarea perioadă în care Mercur va provoca probleme, precum și despre zodiile cele mai afectate.

Vezi și: Obiectele care aduc noroc în casă. Ce nu trebuie să lipsească din nicio locuință

Leul este și el printre zodiile care vor avea probleme. Vor influența oamenii din jurul lor, pentru a nu se simți singurii dezavantajați de astre. Dacă el nu a primit nimic bun, nu are de gând nici să ofere ceva de calitate. Acești nativi cred că au mereu dreptate, dar vor ajunge la concluzia că nimeni nu ține cont de opiniile lor.

”Harta unui Leu obișnuit arată ca și cum ar pleca într-o misiune diplomatică, ca și cum ar avea ceva de făcut, să convingă pe cineva asupra problemelor lor. Simt nevoia să transfere din puterea lor celor mai slabi și de data asta Leii nu mai acceptă un eșec, adică dacă n-are de făcut ceva pentru el, trebuie să aibă ceva de făcut pentru ceilalți.

Intrarea Soarelui în Balanță dă foarte multor oameni senzația că dreptate e de partea lor și atunci pentru prestigiul Leului este foarte important să bifeze ce au de bifat în perioada următoare”, spune astrologul.

Zodia care se blochează acum

Nativii din zodia Fecioară în schimb sunt afectați direct de Mercur Retrograd. Au mult de muncă, multe planuri, dar la un moment dat se vor bloca. Nu mai pot da înainte și simt că a venit momentul să ia o pauză, să nu mai facă nimic.

Citește și: Cum trecem peste astenia de toamnă. Sfaturi prețioase de la Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici

Fecioarele muncesc foarte mult, sunt solicitați și chiar nu știu de unde să înceapă. Riscă să fie mustrați pentru incapacitatea lor de a-și duce planuri la bun sfârșit, dar vor face eforturi ca să le demonstreze superiorilor că sunt responsabili.

”Pentru că Venus și Mercur retrograd, în primul rând, în zodia Fecioarei le face pe cestea să aibă mult de muncă, foarte multe discuții, foarte multe drumuri de făcut, vor ca totul să iasă perfect. Mercur retrograd îi mai enervează, îi mai blochează, le mai întârzie anumite lucruri, vor face ore suplimentare.

Lucrează foarte mult în această perioadă, dar, pe de altă parte, faptul că Soarele în Balanță intră pe casa banilor, asta înseamnă că au și câștiguri și au o miză foarte importantă pentru care trebuie să facă tot efortul”, mai spune astrologul Cristina Demetrescu.

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *