Astrofun

Zodia dominată de Luna Neagră în următoarea perioadă! Are parte de supărări și necazuri. Cristina Demetrescu, previziuni complete

Multe zodii vor avea o perioadă nu tocmai plăcută. Lilith, dar și Luna Neagră care intră în Rac le va crea ceva probleme pe mai multe planuri, avertizează astrologul Cristina Demetrescu.

Zodiile care au făcut mari greșeli în trecut trebuie să fie cele mai atente în următoarele luni, căci Karma le-ar putea prinde din urmă.

”Karma şi destinul sunt două capete ale axei vieţii, trecutul şi prezentul. Axa vieţii îşi schimbă traiectoria de pe axa Gemeni- Săgetător pe axa Taur- Scorpion. Aceasta poate veni cu tot felul de condiţionări de orice gen”, avertizează Cristina Demetrescu.

Iar asta nu este tot. Lilith vine și ea cu necazuri și supărări, până la jumătatea lunii iulie a acestui an. Ea va afecta zona comunicării, transporturile, dar și învățământul, deci mare atenție.

Luna Neagră în schimb intră în Rac și va guverna relația cu familiile, dar și casa. Pot exista situații destul de agitate din punct de vedere emoțional, iar mulți nativi ar putea avea parte de schimbări de dispoziție rapide.

”Lilith, care ne aduce supărări şi necazuri, va fi până pe 14 iulie în Gemeni şi afectează comunicarea, învăţământul şi transporturile. După data pe 14 aprilie, Luna Neagră intră în Rac, iar Racul guvernează casa, familia, relaţia cu sinele şi ne agită foarte mult emoţional, ne va face puţin mai bipolari”, mai spune astrologul.

De abia spre finalul anului vin și lucruri bune, dar și oameni aparte, în momentul în care Berbecul se va așeza pe o casă de putere. Tot atunci și la nivel național se pot întâmpla lucruri grandioase, spune Cristina Demetrescu.

”Între luna mai şi octombrie, Berbecul se aşază pe o casă de putere pentru noi. Odată cu intrarea lui Jupiter ar trebui să vină nişte oameni noi, mai buni, mai curajoşi. În acelaşi timp, puterea partidelor începe să scadă”, adaugă aceasta.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *