Astrofun

Zodiile care dă lovitura la bani în septembrie. Acești nativi se îmbogățesc

Horoscop special pentru luna septembrie. Află de aici care sunt zodiile ce vor da lovitura la bani și se vor îmbogăți de-a dreptul. Vezi ce au pregătit astrele pentru tine și ce surprize ți-au rezervat până la finalul primei luni de toamnă.

Norocoșii lunii septembrie

Luna Septembrie se anunță a fi una plină de reușite pe plan financiar pentru unele zodii. Nici ceilalți nativi nu dau faliment, dar nici nu se vor bucura de câstiguri ca ale celor binecuvântați de astre. Astfel, începutul toamnei este unul promițător.

Vezi și: Mihai Voropchievici, despre echinocțiul de toamnă. Ce le așteaptă pe zodii

Berbecii vor intra în posesia unei sume de bani la care doar visau, dar care îi va ajuta să scape de toate datoriile. În ultima vreme nu au mai putut ține pasul cu cheltuielile și, pentru că nu au avut de ales, au apelat la ajutor. Pot răsufla ușurați, pentru că astrele sunt de partea lor și le scot în cale proiecte bănoase sau chiar un loc nou de muncă.

Citește și: Cine va fi lovit de mercur retrograd. Cristina Demetrescu ne spune la ce să avem grijă

Zodiile care dau de bani

Leii vor face un salt important din punct de vedere financiar. În ultima vreme nu au mers deloc pe plus, deși au muncit din răsputeri, dar acum a venit momentul să culeagă roadele muncii lor. Tot efortul depus în ultima perioadă va fi apreciat și răsplătit pe măsură.

Vărsătorii vor primi o promovare importantă în cadrul companiei la care lucrează. După o perioadă în care nu au mai avut parte de nicio satisfacție în acest sens, luna Septembrie le ajută să își ajute toate problemele și să scape de orice frustrare. De mult timp căutau o modalitate de a face bani, dar abia acum dă norocul peste ei, când se așteptau mai puțin.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *