Astrofun

Zodiile care termină luna cu lacrimi. Acești nativi dau de probleme

Luna Septembrie a început în forță pentru zodii, dar se pare că finalul va fi unul foarte trist pentru unii nativi. Patru zodii termină plină lună de toamnă cu multe probleme, pe care cu greu vor reuși să le depășească. Află ce au pregătit astrele pentru tine.

Zodiile ghinioniste

Taurii nu reușesc să își termine treburile luna aceasta și rămân cu multe proiecte neîncheiate. Sunt foarte frustrați că nu pot să se mobilizeze și să se organizeze, astfel încât să își pună toate detaliile la punct. Le vor depăși în cele din urmă, căci sunt destul de puternici, dar vor duce o luptă grea până când lucrurile se vor mai așeza în cazul lor.

Vezi și: Nevoile zodiilor în săptămâna 12-18 septembrie. Sfaturi prețioase din partea astrelor

Scorpionii s-ar putea să se plângă de lipsa banilor. Stau foarte prost la acest capitol si sunt foarte frustrați că, după luni întregi de muncă, nu au pus nimic deoparte. Totuși, nu fac nimic să le fie mai bine, nu caută alte modalitate să câștige mai mulți bani, ci doar stau și își plâng de milă pe oriunde apucă.

Horoscop special septembrie

Racii sunt la pământ din punct de vedere emoțional. Relațiile cu cei din jur ar putea atinge un apogeu al negativității, în sensul că se ceartă cu toată lumea, din cele mai banale motive. Astrele le sugerează să se rupă de tot ce le face rău și să aibă încredere. Este normal să mai clacheze, pentru că nu le pot ști pe toate, dar ar fi bine să mai renunțe și la orgoliu.

Capricornii continuă să fie cei mai defavorizați de soartă, cel puțin până la începutul lui 2023. Pentru acești nativi, finalul lunii Septembrie este cea mai grea perioadă. Nu își găsesc deloc liniștea, mai ales în plan sentimental. Karma îl lovește și multe dintre secretele lor ies la iveală, deși sperau că niciodată nu se va afla de ele.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *