Astrofun

Zodiile care vor plânge în octombrie. Nimic nu le merge bine

Luna Octombrie vine cu o mulțime de probleme pentru unii nativi. Începutul acestei luni nu este deloc unul promițător. Din contră, apele sunt tulburi pentru aceste zodii, care vor munci mult pentru a-și atinge obiectivele și tot nu vor reuși.

O toamnă cu probleme

Unii nativi vor începe luna octombrie cu surprize multe, cu diverse reușite. Se pare, însă, ca nu tuturor le va merge la fel de bine, iar unii nativi vor avea parte de evenimente neplăcute și vor fi supuși celor mai grele teste. Jumătatea toamnei aduce lovituri grave mai ales celor care până acum le-a mers totul strună.

Vezi și: Neti Sandu: Horoscop săptămânal 26 septembrie – 2 octombrie 2022

Ghinionul se ține scai pentru multe dintre zodii, care au parte de numeroase probleme. Printre acestea se numără și Racul, care va avea parte de multe complicații. Trebuie să asculte mai mult sfaturile celor dragi, să nu mai facă totul de capul lui și să ceară ajutorul atunci când este nevoie. Realizează că singur nu este capabil de nimic.

Fecioarele visează de mult timp la o funcție mai bună la locul de muncă, dar se pare că nu au noroc nici luna aceasta. Superiorii nu vor să te promoveze deocamdată, așadar trebuie să tragi din greu pentru a ajunge acolo unde ți-ai propus. Mai este drum lung.

Vești rele pentru nativi

Luna octombrie este cu suișuri și coborâșuri pentru Capricorn. Poți pierde foarte multe lucruri importante la care ai muncit mult, dar nu prea ai de ales. Pentru a evita o tragedie, va trebui să alegi răul cel mai mic și să suferi doar pentru a-i proteja pe cei dragi. Acționează abia când vei fi sigur că știi ce faci.

În ceea ce privește viața sentimentală, lucrurile nu mai sunt deloc roz pentru Pești. Luna aceasta vor avea parte numai de probleme din aceasta cauză, iar în primele zile din octombrie chiar se poate vorbi despre o despărțire.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *