Connect with us

Avertisment ANM de ultim moment! Va fi cea mai friguroasă noapte din această iarnă. Ce temperaturi se vor înregistra

Smart

Avertisment ANM de ultim moment! Va fi cea mai friguroasă noapte din această iarnă. Ce temperaturi se vor înregistra

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a făcut un avertisment de ultim moment! Meteorologii au anunțat că va fi cea mai friguroasă noapte din această iarnă, iar temperaturile vor fi la pragul înghețului. Iată ce temperaturi vor înregistra termometrele, dar și în ce zone ale României va fi cel mai frig!

Recent, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat că noaptea de miercuri spre joi va fi cea mai friguroasă din această iarnă. Ce temperaturi se vor înregistra în această noapte.

Meteorologii din cadrul Administrației Naționale de Meteorologie au anunțat că în această noapea, noaptea de miercuri spre joi, se vor înregistra chiar și temperaturi de -25 de grade Celsius.

Așadar, în această noapte și mâine dimineață se vor înregistra -25 de grade în Celsius Miercurea Ciuc, Joseni, Toplța și Întorsura Buzăului, -22 de grade Celsius în Sfântu Gheorghe, -20 de grade Celsius în Brașov, Suceava și Sibiu, -18 grade Celsius în Botoșani, -17 grade Celsius în Târgu Mureș, -16 grade Celsius în Piatra Neamț și Bacău, -15 grade Celsius în Iași și Vaslui, -11 grade Celsius în Craiova, -10 grade Celsius în Galați. În această noapte, în București se vor înregistra -9 grade Celsius.

Este alertă de ger în mai multe județe din România. Începând de miercuri, 8 februarie, și până sâmbătă, 11 februarie, ora 10:00, este cod galben de ger în 13 județe din țară. Această avertizare meteo de ger este valabilă în: Maramureş, Bistriţa Năsăud, Mureş, Sibiu, Suceava, Neamţ, Harghita, Braşov, Craiova, Bacău, Botoşani, Iaşi şi Vaslui.

Continue Reading
You may also like...

More in Smart

To Top