Connect with us

M-am săturat de atitudinea negativă a soacrei mele și am decis să o sun pentru o discuție. Și în final am aflat ceva ce nu-mi stă în fire.

Smart

M-am săturat de atitudinea negativă a soacrei mele și am decis să o sun pentru o discuție. Și în final am aflat ceva ce nu-mi stă în fire.

Am douăzeci și opt de ani, sunt divorțată și am un fiu de șapte ani. Nu vreau să vorbesc despre fostul meu soț. Este dezgustător să-mi amintesc. După divorț am locuit cu părinții mei, am lucrat și am economisit bani pentru propriul apartament. Cu toate acestea, problema apartamentului meu s-a rezolvat de la sine. Tatăl meu, de la unchiul său, a moștenit un apartament cu două camere și mi l-a cedat mie. Am făcut acolo reparații ușoare, cosmetice, am amenajat o cameră pentru fiul meu și m-am mutat acolo să locuiesc. Apoi l-am întâlnit pe Mark. M-am simțit bine și m-am simțit bine cu el. Și fiul meu s-a împrietenit rapid cu el. Și apoi a venit ziua în care Mark m-a dus să o cunosc pe mama lui, ca viitoare soție.

Mama lui ne-a întâmpinat cu răceală, ne-a salutat și s-a dus în camera ei. în curând ne-am înregistrat căsătoria la oficiul de stare civilă. Noi trei am trăit fericiți împreună la mine acasă. Doar atitudinea negativă a soacrei mele mă deranja. Nu puteam să înțeleg care era cauza ei. L-am întrebat pe soțul meu despre asta. – Nu o luați la inimă. Ne iubim unul pe celălalt, iar restul nu este important, – a făcut el cu mâna goală. Dar eu am o astfel de natură încât trebuie să știu clar ce atitudine față de mine și de ce. Așa că am cerut să o vizitez pe soacra mea. Singură. – Vreți să știți adevărul? Cu plăcere. Nu am vrut ca fiul meu să se căsătorească cu o femeie cu un trecut. Și exact asta a făcut.

– Odată, când eram tânără, am făcut o prostie. Dar chiar tu ai spus “trecutul”. Trecutul s-a dus. Iar prezentul este că îl iubesc foarte mult pe Mark.” Am avut o discuție lungă și sinceră cu soacra mea. La sfârșitul conversației, ea a promis că va încerca să mă accepte pe mine și pe fiul meu. Ne-am despărțit prieteni buni… În curând voi deveni mamă pentru a doua oară. Sper că nepotul meu ne va apropia și mai mult pe mine și pe soacra mea… Aș fi putut să răspund atitudinii negative a mamei iubitului meu exact în oglindă. Dar am preferat să înțeleg motivele. Ca urmare, atitudinea ei s-a schimbat în una pozitivă. Fetelor, nu vă grăbiți să intrați în conflict.

Continue Reading
You may also like...

More in Smart

To Top