Connect with us

Un cuplu a adoptat un copil nou-născut, dar nu le-a venit să creadă când i-au aflat numele…

Smart

Un cuplu a adoptat un copil nou-născut, dar nu le-a venit să creadă când i-au aflat numele…

Viața necesită multă răbdare! Sunt lucruri pe care trebuie să le așteptăm și cu cât mai mult le așteptăm, cu atât mai prețios devine momentul mult așteptat. Poate că ar fi mai simplu să obținem ceea ce dorim, aici și acum, dar sensul acestui fenomen constă anume în capacitatea noastră de a avea răbdare și a aștepta. Totul se întâmplă atunci când este destinat să se întâmple. Și cu cât mai mult se apropie momentul mult așteptat, cu atât e mai greu pe suflet.

Un cuplu a învățat răbdarea mulți ani la rând, până au primit darul mult așteptat. Un lucru știau la sigur: timpul poate aduce multe surprize minunate. Răbdare și credință – de asta e nevoie în asemenea situații.

Walt Manis a crescut la fermă. Tot timpul și-l petrecea în natură și mereu comunica cu Dumnezeu. Când avea 12 ani, Dumnezeu, în sfârșit, i-a răspuns.

El a văzut în mintea sa imaginea unei fetițe, cu pielea și ochii de culoare întunecată. Walt afirma următoarele: Dumnezeu i-a spus că aceasta va fi fiica sa, pe care o va chema Chloe.

Walt locuia în vecinătate cu o fetiță pe nume Annie. Erau prieteni buni, iar membrii familiilor lor se cunoșteau bine unii cu alții. Au avut o copilărie minunată împreună. Annie întotdeauna l-a considerat pe Walt ca fiind minunat și uimitor și, chiar, visa să se căsătorească cu el.

Annie a mers la universitatea care se afla la o distanță de 30 de minute de mers pe jos de casa lui Walt. El a ajutat-o să-și găsească locul de trai și biserica. Și astfel au început să comunice mai des. Odată, stăteau în mașină și se gândeau la viitorul lor.

Annie i-a spus lui Walt că visează să devină mamă, să dea naștere unei fetițe pe care s-o numească Chloe. Nu le-a venit să creadă că visează la același nume pentru fiica lor.

S-au căsătorit, dar au decis să mai aștepte până a concepe un copil. Cuplul se bucura de viață – au călătorit mult și au lucrat în cadrul aceleiași companii. Și în curând au hotărât că e timpul să aibă un copil.

Dar lunile treceau, și în decurs de 4 ani, Annie nu a putut rămâne însărcinată. Walt și Annie se simțeau epuizați și începuseră deja să se îndoiască de planul Domnului. În cele din urmă, Annie s-a decis cu privire la adopție.

Walt și Annie își doreau atât de mult să devină părinți! Dar Walt era împotriva adopției și nici măcar nu dorea să vorbească despre aceasta. Considera că este un pas greșit. Cu toate acestea, Annie a pregătit documentele pentru adopție, chiar dacă nici unul din ei nu era sigur sută la sută de corectitudinea acestei decizii.

Într-o noapte, Annie a primit o scrisoare de la agenția de adopție. Mama copilului a ales părinții și ar fi vrut să se întâlnească cu ei. Walt încă mai avea îndoieli. Uitaseră până și de numele Chloe, doar nimic nu mai mergea conform planului.

Când s-au întâlnit cu Alison, Walt a recunoscut în ea copia adultă a acelei fetițe pe care el și-o imaginase în copilărie. Femeia le-a spus că a ales deja un nume pentru copil. Ea își dorea să o numească Chloe!

Toate îndoielile lui Walt s-au risipit pe dată. El era sigur că acesta e copilul pe care l-au așteptat atât de mult.

Când s-a născut Chloe, ea arăta exact așa cum și-o imaginase Walt. Când ceilalți îi spun lui Walt că e o simplă coincidență, el le răspunde că niciodată nu-l vor putea convinge.

Annie și Walt au învățat ce este răbdarea. Această perioadă nu a fost deloc ușoară pentru ei, pe alocuri a fost chiar insuportabilă! Dar dacă ne reușește să așteptăm – lucruri uimitoare se pot întâmpla!

Peste un timp, cuplul a adoptat încă o fetiță pe nume Naomi.

Continue Reading
You may also like...

More in Smart

To Top