Gateste
Cel mai delicios chec la tava – Aluatul fraged si umplutura de nuca si cacao fac din acest chec un adevarat deliciu
Cel mai delicios chec la tava – Aluatul fraged si umplutura de nuca ...
Gateste
2 ouă, 9 linguri de zahăr pudră, 9 linguri de ulei, 9 linguri de lapte, 12 linguri de făină… Prăjitură turnată cu brânză – O bunatate delicioasa si pufoasa
Vei folosi pentru acest desert: 2 ouă, 9 linguri de zahăr pudră, 9 ...
Gateste
Cum să decongelezi carnea în doar 5 minute: S-a aflat trucul pe care marii bucătari l-au ținut ascuns atâta timp
Cum să decongelezi carnea în doar 5 minute! S-a aflat trucul pe care ...
Gateste
Prăjitura Raffaelo: delicată, aromată și foarte ușor de făcut
Pentru aceasta reteta aveti nevoie de urmatoarele: Ingrediente: Pentru blat 1: 3 oua ...
Gateste
Adevărul despre carnea de pui! Ce trebuie să faci, de fapt, atunci când o pui la fiert. Acesta este secretul
Supele și ciorbele de pui sunt unele dintre cele mai delicioase și ușor ...
Gateste
Stiti ce este spuma care se aduna in apa in care fierbe carnea? Greseala pe care o fac toate gospodinele
De cele mai multe ori, atunci cand punem carne la fiert, deasupra apei ...
Gateste
Cozonac moldovenesc reteta Mirelei Vaida
Mirela Vaida, reteta pentru cozonacul moldovenesc. “Este o reteta pe care o facea ...
Gateste
Așa se coc vinetele pentru a nu se înnegri. Secretul bucătarilor
Vinetele sunt gătite și consumate de foarte multe persoane. Tocmai de aceea este ...
Gateste
Cum faci negresă cu doar două ingrediente. E gata repede!
Prăjitura Negresa este una din deliciile după care suntem topiți cu toții. Uită ...
Gateste
Rețetă Gogoși pufoase – un deliciu marca Ana Vrauko
Gogosi pufoase. Mie imi plac foarte mult gogosile pufoase si de fiecare data ...