Connect with us

Lovitură totală pentru Meghan Markle! Vedeta și prințul Harry au fost dați în judecată

Smart

Lovitură totală pentru Meghan Markle! Vedeta și prințul Harry au fost dați în judecată

Ducele și ducesa de Sussex vor depune mărturie în cadrul unui proces de defăimare din SUA intentat de sora vitregă a lui Meghan, după ce o moțiune de blocare a mărturiilor a fost respinsă de un judecător.

Samantha Markle o dă în judecată pe ducesă pentru „defăimare și fals injurios”, în urma interviului de profil înalt acordat de cuplu lui Oprah Winfrey în 2021.

Într-un dosar depus în luna martie a anului trecut, Samantha Markle a susținut că Meghan a făcut „declarații demonstrabil de false și rău intenționate” în fața unei „audiențe mondiale”. Ducesa a depus anterior o moțiune pentru a opri desfășurarea depozițiilor în acest caz, dar aceasta a fost respinsă de judecătorul Charlene Edwards Honeywell din Florida.

„Acuzata Markle nu demonstrează că circumstanțe neobișnuite justifică suspendarea solicitată sau că va rezulta un prejudiciu sau o povară nejustificată dacă instanța nu impune o suspendare”, se arată în documente, obținute de agenția de presă PA. „Pârâta Markle nu satisface standardul ridicat necesar pentru a suspenda descoperirea până la soluționarea unei moțiuni de dispoziție”.

În interviul comun cu gazda talk-show-ului american Winfrey din martie 2021, Harry și Meghan au vorbit despre ambele familii și au făcut o serie de afirmații despre familia regală. Plângerea inițială a Samanthei Markle, obținută tot de PA, precizează că acele comentariile făcute de soții Sussex în timpul interviului au ajuns la „aproximativ 50 de milioane de persoane din 17 țări”.

Sora vitregă a lui Meghan Markle, defăimată de aceasta

În cererea depusă, ea a susținut că a fost defăimată de Meghan în interviu, când ducesa a spus „în mod fals și rău intenționat” că este „copil unic”.

„Reclamanta – care suferă de scleroză multiplă și este țintuită într-un scaun cu rotile – introduce această acțiune în justiție pentru defăimare pe baza unor declarații demonstrabil false și rău intenționate făcute de sora ei vitregă unei audiențe mondiale, inclusiv aproximativ 50 de milioane de persoane din 17 țări care au urmărit interviul lui Oprah Winfrey cu pârâta Meghan Markle și soțul ei, prințul Harry al Angliei”, se arată în dosar.

„Meghan – care a fost prezentată împreună cu Prințul Harry pe coperta revistei Time Magazine în cadrul reportajului anual „Cei mai influenți oameni din lume” a publicat și a difuzat minciuni false și rău intenționate menite să distrugă reputația reclamantei și care au supus-o pe reclamantă la umilință, rușine și ură la nivel mondial.”

Dosarul a mai adăugat că Meghan a folosit „resursele puternice ale operațiunii de relații publice a familiei regale” pentru a disemina și răspândi „minciuni în întreaga lume” despre Samantha Markle și tatăl lor, Thomas Markle.

„Pârâta a orchestrat campania de defăimare și distrugere a reputației și credibilității surorii și tatălui ei, pentru a păstra și promova falsa poveste „de la zdrențe la regalitate””, se arată în dosar. „(A fost) o campanie premeditată de distrugere a reputației și credibilității lor, astfel încât să nu poată interveni sau contrazice narațiunea falsă și povestea de viață de basm inventată de pârât”.

Depozițiile planificate vin în urma explozivului serial Netflix al familiei Sussex și a publicării memoriilor lui Harry luna trecută, scrie Gazette Live.

Continue Reading
You may also like...

More in Smart

To Top